Go to ...

Hrvatsko nebo

Dobro došli na portal Hrvatsko nebo! Zajedno možemo promijeniti sve! Ne smijemo zaboraviti Domovinski rat!

RSS Feed

23. veljače 2020.

NAŠA TV STARTA U PONEDJELJAK “Nismo zamjena za hrvatski kanal ali ćemo zagovarati njegovo osnivanje”


 

“Naše TV počinje emitirati program u ponedjeljak od 17:30 sati emisijom “Dobar dan Hercegovino”, najavila je danas Hloverka Novak Srzić, glavna urednica ove mostarske televiziske kuće, na konferenciji za novinare.

Hloverka Novak Srzić, glavna urednica Naše tv   

Izvršni direktor Ivan Cigić najavio je tri sata vlastitog programa dnevno, kako iz studija tako i s terena. Nakon emisije “Dobar dan Hercegovino” bit će emitiran Dnevnik u 19:00 sati i dijaloška emisija u 20:00 sati. Ostatak programa bit će ispunjen video spotovima i reklamama, Naše TV vremenom planira proširenje programa novim sadržajem svakog mjeseca.

Na pitanje  je li Naša TV zamjena za hrvatski kanal, Novak Srzić kaže: “Ne! Naša TV nije zamjena za treći hrvatski kanal, ali će zagovarati njegovo otvaranje, s obzirom na to da je davno trebao biti otvoren.”

studio ntv

Moderno opremljeni studio Naše TV

“Prostori Hercegovine su na javnom servisu medijski zanemareni. Mi mislimo da ovo područje nudi više” kazala je Novak Srzić.

Glavna urednica Naše tv kazala je  kako su ulagači privučeni ne osobnim interesom, nego regionalnim gospodarskim interesom.

Naglasila je kako je svaka konkurencija dobra pojava, tako se ne plaši ni najave budućeg ravnatelja HRT-a Siniše Kovačića da će se pojačati dopisništvo u Mostaru.

Direktorica Željka Kvesić, kazala je da je Naša tv u vlasništvu  55 tvrtki i poduzetnica je iz Hercegovine, te da je televizija već uspjela ostvariti suradnju s brojnim kompanijama.  U realizaciji programa sudjeluje 24-ero mladih ljudi, a njih 14 čine perspektivni novinari.

Goran Šutalo/HMS/

Hrvatsko Nebo

Tags:

More Stories From HRHB