CODEX MORALIS CROATICUM (Hrvatski moralni kodeks) Mile Prpa: Ne dopustimo da usahne vrelo hrvatskog života

Vrijeme:1 min, 37 sec

 

 

Ne dopustimo da usahne vrelo hrvatskog života

– A nas, Hrvata, svakim danom je sve manje. Ne samo da nestajemo prirodnim odlaskom, nego problem je što ne uviremo. Vrelo hrvatskog života sve više sahne kao vrelo vode na jari.

Svake godine u desecima tisuća trgaju se pupoljci života još nerođene djece u utrobama naši mladih majki, koje ne žele djecu, ne žele novi život ili nemaju uvjete za rađanje. Život u Hrvatsku uvire na kapaljke, a život iz nje odlazi u mlazu.

Kamo srljaš moja i naša, ti, Lijepa naša? Zašto si krenula putem nestanka, putem beznađa…? Zar među svojim sinovima nemaš nikoga tko će kriknuti, tko će viknuti da se sve zaori – Ne dajmo svoju Zemlju, ne dajmo svome narodu izumrijeti. Kad ćemo doživjeti obrat, kad ćemo čuti krik smrti, a prestati jednom slušati krik života? – (Krik! I krik opet! I krik potom! I tri puta krik Smrti pred Životom. I od jeke toga krika, širila se potom – želja za životom!)

Koliko duša je prije samog rođenja, abortusom, vraćeno Bogu. A Bog je želio da nam budu naša djeca, naša braća i sestre. Bog ih je želio pogostiti životom kao najvećim misterijem. A nigdje želje za životom, za novim životom, za novom radošću, za novom ljubavlju, i umjesto našeg glasa zahvale Bogu za novi i novi život, za smijeh i radost i dječji plač – mi mu zalupimo vratima. Ne damo tom novom životu, da uđe u život!

Ne damo tom novom životu da uđe u našu Hrvatsku, jer njihov put prolazi kroz naša srca. A tu nema dobrodošlice. Ulaz života u naša srca postaje sve uži i uži, a time i Uvir života u našu Hrvatsku……….

 

.……………Više na stranici CODEX MORALIS CROATICUM (Hrvatski moralni kodeks)

 

https://hrvatskonebo.com/CodexmoralisCroaticum/2018/04/20/codex-moralis-croaticum-hrvatski-moralni-kodeks-mile-prpa-ne-dopustimo-da-usahne-vrelo-hrvatskog-zivota/

 

 

CODEX MORALIS CROATICUM (Hrvatski moralni kodeks)/ Mile Prpa/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)