Featured Video Play Icon

YOUTUBE OTKRIO: Muftija Dedović prevario Murphya, Schmidta … gradio bi hotel u središtu Mostara

Vrijeme:56 sec

Ne kaže naš narod uzalud da su u laži kratke noge. Tako se i iza tzv. projekta “zapišavanja” teritorija od strane Islamske zajednice i podizanja međunacionalnih napetosti u središtu Mostara krije doslovno tajkunski interes, piše Večernji list.

A sam ga je otkrio Medžlis Islamske zajednice u Mostaru. U njihovoj video animaciji navodnog Interkulturalnog centra Mevlana objavljenoj na Youtubu profilu na oko 1,20 min stoji kako se na toj lokaciji gradi hotel sa čak sedam zvjezdica.

Umjesto upornog naricanja kako su Bošnjaci Mostara ugroženi te da im se ne dopušta izgraditi objekt koji odražava nacionalni identitet planira se gradnja hotela s najvećim brojem zvjezdica. A što nema nikakve veze s nacijom, identitetom, pripadnošću vjerskoj zajednici.

Na taj je način muftija Salem efendija Dedović uspio prevariti američkog veleposlanika Michaela Murphya, visokog predstavnika Christian Schmidta, voditelja Izaslanstva EU u BiH Johann Sattlera i niz drugih diplomata.

U suštini pokušaj je to Dedovića da, u godini izbora, zapravo pokuša mobilizirati Bošnjake te zaustaviti izgradnju zgrade Hrvatskog narodnog kazališta koja za razliku od njegove Mevlane ima sve uredne papire. A muftija nema ni jedan.

 

hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)