Hrvatski generalski zbor čestitao Kundidu na imenovanju za načelnika Glavnog stožera oružanih snaga RH

Vrijeme:1 min, 4 sec

 

Kundid je na dužnost načelnika Glavnog stožera oružanih snaga RH imenovan nakon umirovljenja admirala Roberta Hranja, kojemu je mandat istekao krajem veljače.

Hrvatski generalski zbor čestitao je u subotu general-pukovniku Tihomiru Kundidu na imenovanju na dužnost načelnika Glavnog stožera oružanih snaga RH, te su mu poručili kako u obnašanju te odgovorne dužnosti može računati na njihovu punu potporu.

“Poštovani načelniče Glavnog stožera Oružanih snaga RH, u prigodi imenovanja na najvišu dužnost u Hrvatskoj vojsci molim da primite najiskrenije čestitke od svih članova Hrvatskog generalskog zbora i mene osobno, uz najbolje želje za njeno uspješno obnašanje, a na dobrobit kako pripadnika Oružanih snaga tako i svih građana Republike Hrvatske”, navodi se u čestitki koju potpisuje predsjednik Hrvatskog generalskog zbora umirovljeni general-bojnik Marinko Krešić.

“Poručuje se kako Kundid u obnašanju te odgovorne dužnosti, može računati na punu potporu Hrvatskog generalskog zbora”.

General-pukovnik Tihomir Kundid je na dužnost načelnika Glavnog stožera oružanih snaga RH imenovan nakon umirovljenja admirala Roberta Hranja, kojemu je mandat istekao krajem veljače.

P.S.

domoljubni.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)