HRVATSKI MAESTRO/Luka Modrić zabio golčinu za pobjedu Reala, evo što kaže

Vrijeme:2 min, 4 sec

 

Modrić je udarcem s 20-ak metara zabio gol u 81. minuti čime se madridski klub učvrstio na prvom mjestu u španjolskom prvenstvu.

Modrić je udarcem s 20-ak metara zabio gol u 81. minuti čime se madridski klub učvrstio na prvom mjestu u španjolskom prvenstvu.

“Takve udarce svakodnevno vježbam u našem kampu za treniranje u (sjevernom madridskom predgrađu) Valdebebasu. Potrebno je pucati na gol, danas sam to učinio i lopta je, hvala Bogu, ušla”, izjavio je 38-godišnji dokapetan momčadi za klupsku televiziju Real Madrid TV.

Rekao je da je utakmica na stadionu Santigao Bernbeu bila teška.

“Sevilla nam je otežavala stvari, ali na kraju smo pobijedili i to je jedino važno. Pobjeda ostvarena na ovakav način je možda slađa, premda smo mogli zabiti gol i ranije”, rekao je Modrić.

On je ušao u igru u 75. minuti.

“Zadovoljan sam što sam pomogao pogotkom. Potrebno je sada nastaviti ovako”, napomenuo je.

Modriću je to bila 29. utakmica ove sezone u dresu Real Madrida i drugi pogodak.

“Znali smo da ne smijemo ispustiti sva tri boda, pa smo bili uporni u pokušajima da zabijemo gol. Barcelona nam se primakla na ljestvici pa smo morali pobijediti u čemu smo na kraju uspjeli. Još jednom smo pokazali da se nikada ne predajemo”, rekao je Modrić.

Dvanaest kola prije kraja prvenstva Real Madrid ima 65 bodova, a drugoplasirana Barcelona 57. Na trećem mjestu je Girona s 56 bodova i utakmicom manje.

Modrić je nakon utakmice razmijenio dres sa Sevillinim 37-godišnjim braničem Sergijom Ramosom, nekadašnjim Realovim kapetanom s kojim je dijelio svlačionicu od 2012. od 2021. godine.

“On mi je prijatelj, poput brata mi je. Veliki je igrač i to nastavlja pokazivati. Premda i njemu i meni mnogi spočitavaju godine, on dokazuje da je na visokom nivou”, rekao je hrvatski veznjak. “Bilo ga je lijepo vidjeti. Naši navijači su mu se također razveselili premda je bio na protivničkoj strani, što samo pokazuje kakva je legenda”, dodao je.

 

večernji.ba / Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)