ROMANO: Modrić je legenda, ponovno je uspio

Vrijeme:1 min, 5 sec

Dramatičnom završnicom u svojoj kvalifikacijskoj grupi Hrvatska je izborila odlazak na Europsko prvenstvo. Momčad Zlatka Dalića u posljednje je kolo grupne faze ušla kao drugoplasirana momčad skupine D, u jednom je trenutku, nakon gola Walesa protiv Turske, bila treća i time u dodatnim kvalifikacijama, no na kraju je izborila direktan plasman na europsku smotru.

Osigurao je to Ante Budimir golom koji je postigao u mrežu Armenije u 43. minuti susreta. Bio je to i jedini gol na utakmici. Hrvatska je njime pobijedila 1:0 za veliko slavlje na Maksimiru i u ostatku zemlje. Sve navedeno znači i da će Luka Modrić na još jedno veliko natjecanje, svoje deveto.

Modrićev sjajni niz

Istaknuo je to u objavi na društvenoj mreži X i poznati talijanski novinar i stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Kronološki je poredao velika natjecanja na kojima je Modrić bio i istaknuo njegovu kvalitetu i dugovječnost, prenosi Index.hr.

Modrić je s Hrvatskom igrao na svjetskim prvenstvima 2006., 2014., 2018. i 2022. godine, kao i na europskim prvenstvima 2008., 2012., 2016. i 2020. godine. Bude li zdrav, u Njemačkoj će odigrati svoj peti Euro.

“Luka Modrić ponovo je uspio… Ići će s Hrvatskom na Euro 2024. godine. Legenda igre”, napisao je Romano uz objavu fotografije Modrića koji se raduje u dresu Hrvatske.

 

hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)