Vatreni u dobrom raspoloženju dočekuju ključne utakmice s nadom da će se Wales negdje poskliznuti

Vrijeme:1 min, 47 sec

 

Hrvatska reprezentacija sprema se za ključne utakmice kvalifikacija za EURO.

Marcelo Brozović u stožeru reprezentacije proslavio je svoj 31. rođendan. No, slavlje reprezentacije nije dugo trajalo jer već večeras ponovno se treniralo na Maksimiru. Posljednji je to trening Vatrenih u Zagrebu uoči puta u Latviju gdje reprezentaciju u subotu očekuje utakmica protiv domaćina.

Pašalić po prvi puta među Vatrenima

Među Vatrenima od utorka se nalazi i ofenzivac Rijeke Marco Pašalić, koji nije bio ni na pred pozivu pa ga je dolazak među Vatrene itekako iznenadio.

Više od njega, poziv među Vatrene, iznenadio je njegovu obitelj.

“Obitelj je bila više u šoku nego ja, ali presretni su. Ostvario nam se svima san i najbitnije je sada da pokažem zašto sam ovdje“, rekao je Pašalić

Pašalić se reprezentaciji priključio nakon niza ozljeda standardnih igrača, i ne baš u laganom trenutku, jer pred Vatrenima su dvije ključne utakmice koje odlučuju o plasmanu na EURO.

“Sve utakmice su težke. Nikoga ne smiješ podcijeniti i moraš dati maksimum“, izjavio je Marco Pašalić.

“Imamo pritisak, ali…”

Oporavljen od ozljede u reprezentaciji je ponovno igrač Feyenoorda Luka Ivanušec koji zna kako treba igrati protiv Latvije.

“Moramo igrati brzo, lopta mora ići kako ne bi imali vremena postaviti se na vrijeme. Moramo ubrzati igru i sigurno ćemo doći situacije. Znamo da imaju sličnog napadača kao i Wales koji je jako moćan u skoku, mogu zaprijetiti na neke kontre, ali mislim da smo jako dobro spremni i da se nećemo dati iznenaditi”, izjavio je Ivanušec.

Svjestan je kako su pred Vatrenima odlučujuće utakmice u samo četiri dana, ali i da mjestu nema umora.

Što se samog treninga tiče, on je trajao punih sat i pol te je prošao bez ikakvih novih problema. Dapače, ni kiša, ni hladnoća, nisu kvarili dobro raspoloženje među Vatrenima koje vlada, ne samo danas, nego i posljednja dva, tri dana.Kada ih vidimo toliko optimistične možemo i mi biti takvi i nadati se da ćemo vidjeti pravo izdanje Vatrenih u ovom zadnjem reprezentativnom prozoru, a onda se nadati da će i Wales negdje može prosuti koji bod. Vatreni za Rigu polijeću sutra ujutro u 10 sati.

 

gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)