Featured Video Play Icon

VIDEO/Priča se o nuklearnom ratu, a on se smješka: Pogledajte što ruski predstavnik radi dok Zelenski priča

Vrijeme:1 min, 4 sec

 

“Moramo djelovati ujedinjeno kako bismo porazili agresora i usmjeriti sve svoje sposobnosti i energiju na rješavanje ovih izazova. Kao što su nuklearne bombe obuzdane, isto tako i agresor mora biti obuzdan”, rekao je Zelenski. Dok je Zelenski govorio o agresiji na Ukrajinu, ruski predstavnik se navodno podsmjehivao.

“Moramo djelovati ujedinjeno kako bismo porazili agresora i usmjeriti sve svoje sposobnosti i energiju na rješavanje ovih izazova. Kao što su nuklearne bombe obuzdane, isto tako i agresor mora biti obuzdan”, rekao je Zelenski. Smatra da se Rusija, koja je naoružana nuklearnim oružjem, mora zaustaviti u “guranju svijeta u konačni rat”. Govor je završio riječima “Slava Ukrajini”, a na kraju je dobio pljesak dug 30-tak sekundi.

Međutim, dok je Zelenski govorio o agresiji na Ukrajinu, ruski predstavnik se navodno podsmjehivao te je u nekoliko navrata koristio mobitel i razgovarao sa drugim kolegama. Ponašanje ruskog predstavnika vidljivo je na objavljenom videu sa skupštine UN-a, a nije sigurno što je kod Rusa izazvalo podsmjeh.
youtu.be/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)