OČEKUJE SE INVAZIJA Hrvati, pozor/UEFA objavila kad počinje prodaja ulaznica za Euro 2024.

Vrijeme:1 min, 21 sec

 

Europsko nogometno prvenstvo igrat će se u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja 2024.

Kvalifikacije za Euro 2024. tek ulaze u svoj finiš, ali UEFA je već objavila detalje oko prodaje ulaznica za europsku smotru kojoj će od 14. lipnja do 14. srpnja iduće godine domaćin biti Njemačka.

utorak 3. listopada počinje prodaja ulaznica, a navijači se imaju priliku prijaviti putem UEFA-ine službene platforme.

Iz UEFA-e ističu da su razvili program prodaje ulaznica nastavljajući stavljati navijače na prvo mjesto. Više od 2.700.000 ulaznica bit će dostupno navijačima momčadi sudionika i široj javnosti, neke po cijenama već od 30, a neke od 60 eura. Navijači mogu kreirati svoj račun za ulaznice i biti spremni za početak prodaje.

Stotine tisuća Hrvata u gradovima i na stadionima

Zahtjevi za ulaznice se mogu podnijeti u razdoblju između 3. i 26. listopada. Sve ostale bitne informacije možete saznati OVDJE.

Na Euru u Njemačkoj očekuje se prava invazija hrvatskih navijača, vjerojatno najveća dosad na jednom velikom natjecanju kad su u pitanju Vatreni. Pored mnogih iz domovine, na stadionima i u gradovima će biti i stotine tisuća Hrvata koji žive u Njemačkoj i koji jedva čekaju vidjeti Luku ModrićaIvana Perišića i ostale izabranike Zlatka Dalića u pohodu na europsko zlato.

 

gol.hr / Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)