“ULJEZ” U HRVATSKOM KLUBU DOMA NARODA PBIH NEMA DVOJBI MILETIĆ/Jesu li točna predviđanje CIA-e da će se do 2026. godine BiH raspasti?

Vrijeme:1 min, 15 sec

 

Zlatko Miletić, izabran glasovima bošnjačkih izaslanika u Hrvatski Klub Doma naroda Parlamenta BiH, na svom je Facebook profilu optužio međunarodnu zajednicu da je “izdala BiH” te se upitao: Hoće li biti točno predviđanje CIA da će se do 2026. godine BiH raspasti?”.

Miletić smatra kako ne treba imati dvojbu po tom pitanju ako međunarodna zajednica i nakon, kako navodi, teroriziranja građana i naroda BiH, od strane Milorada Dodika, od 2007. godine do danas, ne smijeni i zabrani bilo kakav politički angažman osobi koja je u nekoliko navrata proizvodila krize antidejtonskim i antiustavnim djelovanjem u BiH.

“2007. godine bojkotom Vijeća ministara BiH, 2011. godine krizom do izbacivanja stranih tužitelja i sudaca, 2015/16. godina referendumom o pravosuđu, referendumom o neustavnom danu RS, bojkotom institucija u mandatu 2018.-2022., onemogućavanjem provođenja izbora 2022. godine, izbornom krađom 2022. i konačno 2023. zbog rušenja Ustavnog suda i institucije visokog predstavnika. Pod izgovorima komplicirane globalne sigurnosne situacije ili izgovorom nemogućnosti provođenja odluke i usput da se dogodi da ovu političku nakazu, rušitelja institucija BiH i osobu sklonu korupciji, trgovini interesima i kriminalu, kojim slučajem rehabilituju sami ili u talu sa vladajućom strukturom”, naveo je Miletić.

Kaže kako su građani prepušteni sami sebi i kroz sveopći eutanaziju institucija, disolucija neće stati nego će se nastaviti lagano, ali sigurno do kraja.

“Zato je krajnje vrijeme da se probudimo i da budemo jedinstveni, u protivnom opet ćemo po tko zna koji put ispasti, nažalost, naivni i dobri, ali glupi Bosanci”, zaključio je.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo