MARCA / Modrić je odbio nevjerojatnu ponudu iz Saudijske Arabije

Vrijeme:53 sec

 

Luka Modrić je dobio novi ugovor s Real Madridom i potpuno je koncetriran na polufinalni susret Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske. S kapetanskom trakom oko ruke želi odvesti Vatrene do titule, ali ponovno se priča o bogatoj ponudi iz Saudijske Arabije.

Na valu euforije zbog dolaska velikih imena, kao što su Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, i neograničenog pritoka novca, saudijski klub je pokušao dovesti i Modrića.

Kako bi ga privoljeli na dolazak u saudijski nogomet, nisu birali sredstva. Već su pokazali da im novac nije problem, tako da su bivšem igraču Zrinjskog ponudili 80 milijuna eura.

To je čak sedam puta više od onog koliko trenutno zarađuje u madridskom Realu, gdje je jedan od najplaćnijih nogometaša, otkriva španjolska Marca pa dodaje kako se radi o Al-Ahlyju iz Jedana, jednom od najstarijih klubova u tamošnjem nogometu.

To je iznos od kojeg bi se svakom zavrtjelo u glavi, ali Modrić je bio odlučan i zahvalio se na ponudi. Imao je samo jednu želju, a to je nastavak karijere u Real Madridu…

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)