Snimao akrobacije Red Arrowsa pa uočio crni objekt/ ‘Brzina mu je bila 1.000 km/h. To je NLO’

Vrijeme:1 min, 31 sec

 

John Mooner, stručnjak koji se bavi istraživanjem izvanzemaljaca, snimao je zračni spektakl akrobatske skupine kada je uočio crni objekt koji, po njegovim procjenama, leti brzinom od 1.000 km/h

– Hvatao sam ih cijeli tjedan u blizini nekoliko zrakoplova iznad svog rodnog grada. Bio sam iznimno sretan što sam bio na aeromitingu i vidio sve zrakoplove. Tada sam ih vidio vlastitim očima dok su nekoliko puta prolazili pored Red Arrowsa. Budući da prošli nekoliko puta, svaki put sam bio u mogućnosti uhvatiti ih na nekoliko fotografija – ispričao je Mooner.

Na njegovim fotografijama, koje možete pogledati OVDJE, vidi se akrobatska skupina Red Arrows, no oni nisu sami – pokraj njih u daljini se vidi i crni predmet.

Mooner je tako uzastopno fotografirao prizor više puta i putem toga došao do računice da je objekt putovao brzinom od 1.000 km/h.

– To je sonda koja nije pod ljudskom kontrolom. Viđenja NLO-a su uzrokovana neljudskom inteligencijom, a ne s ove Zemlje – kazao je, a isto je snimila i druga gledateljica, Emma Smith.

– Vraćala sam se kroz svoje fotografije Red Arrowsa koje sam snimila u blizini pristaništa Paignton u subotu oko 17.45 sati i primijetila sam crnu mrlju prilično blizu zrakoplova. Zumirao sam i nisam mogla vjerovati što vidim. Iskreno, ne vjerujem u sve te NLO stvari, ali ovo je teško objasniti – kazala je.

 

večernji.ba / Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)