Schmidt, za razliku od ublehaša Inzka, zna matematiku

Vrijeme:56 sec

Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt gostovao je u programu Televizije Bosne i Hercegovine gdje je govorio o aktualnoj političkoj situaciji i odlukama koje je donio kako bio se prekinula blokada SDA i DF-a oko uspostave vladi u Federaciji BiH.

Na pitanje je li pogodovao HDZ-u i strankama okupljenim oko HNS-a, Schmidt odgovara protupitanjem koliko je u Federalnoj vladi sa SDA bilo ministara iz HDZ-a.

“Bilo ih je šest, koliko ih je sada? Više ili manje? Do sada je bila vlada u tehničkom mandatu i nigdje nisam vidio da HDZ ili SDA mora biti negdje”, kazao je Schmidt, koji je i matematički srušio spin kojeg puštaju SDA i njihovo ekstremno krilo DF da se pogodovalo HDZ-u BiH. HDZ BiH u ovoj vladi ima 5 ministarskih mjesta, a u prošloj u kojoj je bio u vlasti sa SDA je imao njih 6. Schmidt je tako pokazao i znanje iz matematike, za razliku od njegovog prethodnika, neznalice i neradnika, Vlanetina Inzka koji je bh i europsku javnost varajući uvjeravao godinama kako je 1/3 od 17 jednako 5.

 

https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)