MINISTAR GRLIĆ RADMAN I PLENKOVIĆ ZATAŠKALI NEVIĐENI SKANDAL U KONZULATU RH U SUBOTICI (SRBIJA)

Vrijeme:2 min, 9 sec

 

Savjetnik Generalnog konzulata Hrvatske u Subotici Zdravko Vincelj 24. travnja 2023 godine napravio je mrtav pijan nezapamćeni incident o kojem priča cijela Subotica!Narušavao je javni red i mir, te je mrtav pijan napravio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta prometne nesreće!!!
Incident se dogodio 24.travnja 2023 godine, u jednom poznatom restoranu u Subotici, (STARA PICERIJA SUBOTICA), Zdravka Vincelja Subotičani odavno znaju kao nekog tko je sklon prekomjernom uživanju alkohola! međutim, ovog puta se toliko “olešio” da je napravio incident kakav se do sada u diplomaciji ne pamti!!!
Sam incident je započeo na način da je Zdravko Vincelj usred jednog restorana u Subotici toliko urlao i vikao, udarajući rukama o stol i nepovezano pričajući, da su ostali gosti morali da se sklanjaju i napuštaju restoran!!
Prema riječima jednog od očevidaca, Zdravko Vincelj je poslije kraće rasprave sa svojim zemljacima (koji su u tom trenutku sa njim bili u restoranu), demonstrativno ustao od stola, te je sjeo za drugi stol i počeo da viče na njih i obraća se svim gostima koji su se u tom trenutku nalazili u restoranu. Ponašao se bahato, mrtav pijan vrijeđajući pri tome sve pa čao i članove delegacije iz Hrvatske.
Vincelj je vikao na sav glas da su oni klasične budale, da su indijanci i sramota za Hrvatsku. Onda se busao u prsa da može da im svima napakuje otkaze, jer ima dobre kontakte i veliki politički uticaj u Hrvatskoj kod Plenkovića i Radmana. Više puta je ponovio da je moćan čovjek i dugogodišnji hrvatski kontraobaveštajac (agent SOE)…
Nije tu bio kraj njegovoj bahatosti i bezobrazluku…. pa je bahati Vincelj po izlasku iz restorana na ulici pravio scene i vikao da je on sad glavni u konzulatu jer je konzul na odmoru i da može da radi i da se ponaša kako hoće.
U službeni automobil je ušao mrtav pijan, a automobil je po dolasku u restoran parkirao na mjestu gde je to strogo zabranjeno, u pješačkoj zoni, uključivanje u promet mrtav pijan započeo je vozeći automobil unazad, pri čemu je udario u drvo i pritom oštetio službeni automobil i drvo, nakon čega je pobjegao s mjesta prometne nezgode.
Policija je naknadno utvrdila kod Vincelja koncetraciju alkohola od 2 promila.
Sve je zataškano od ministra Grlića Radmana a o svemu je upoznat i sam premijer koji to drži u tajnosti!
Postavlja se pitanje u čemu je razlika između Ravnateljice Uskoka Marušić i ovog pavijana i balvana….???? U zome što je ovaj politički podoban dok primjerice ravnateljica nije!!
PS. Ne isticu ni Hrvatsku zastavu!!
facebook/ https://www.facebook.com/  /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori