Featured Video Play Icon

(VIDEO) “Drugi put kad’ budemo dolazili neće dobro završiti. Schmidt nacist neće biti ovd’e, Es-selamu alejkum”

Vrijeme:1 min, 39 sec

 

-Ovdje smo došli autobusima, organizirano, protiv ovoga lopova Schmidta, slobodno objavite ovo. To je jedan veliki nacist, rekao je jedan od sudionika jučerašnjeg prosvjeda ispred zgrade OHR-a u Sarajevu, piše Hrvatski Medijski Servis.

Ovaj radikal također je kazao da „svi znamo da je hrvatski i srpski plan bio ‘Bosnu podijeliti, narod pobiti i protjerati.’“

-To im nije krenulo za rukom i sada isti plan rade politički – da podijele Bosnu. Mi ovdje nismo došli džabe, to objavite. Drugi put kad’ budemo dolazili neće dobro završiti ni za nas i za ovu policiju, a ova policija radi za pare. Ovo je moja Bosna, a nije samo moja nego naša – svačija, kazao je ovaj radikalni prosvjednik.

Visokom predstavniku Christianu Schmidtu, kojega je ponovno nazvao nacistom poručio je da ide kod Milorada Dodika  i Dragana Čovića.

-A ovaj Schmidt, Schmidt nacista, što ga mi plaćamo neće bit ovdje. Nek’ ide kod Dodika i nek’ ide kod Čovića tamo: ovo je Bosna a ne Njemačka. ‘Es-selamu alejkum, kazao je ovaj prosvjednik ispred zgrade OHR-a.

Inače, na stranicama Islamske zajednice u BiH, stoji da vjerski poklič ”Es-selamu alejkum” ili ”Selamun alejkum” znači – Mir i spas Božji vam želim!.

Zanimljivo, jedan gospodin za istu je televiziju priznao da je s područja Živinica, Kladnja i Banovića u Sarajevo organizirano došlo čak 15 autobusa.

Ovaj prosvjed formalno su organizirali udruga “Krug 99” te udruga “Restart BiH”, a na njemu su viđeni brojni visoki dužnosnici SDA i DF-a.

Podsjetimo, osim visokom predstavniku Christianu Schmidtu, skandalozne poruke na ovom prosvjedu upućene su i američkom veleposlaniku Michaelu Murphyju te liderima stranaka Osmorke koje formiraju vlast u BiH, koji su nazvani izdajnicima.

Inače, u SDA-DF krugovima, Schmidt se proglašava okupatorom zbog odluka koje je nametnuo. Na skupu je tražena uspostava građanske države i ukidanje “aparthejda”, kako organizatori kvalificiraju temeljne postavke Daytonskog sporazuma- jednakopravnost konstitutivnih naroda.

 

hms.ba/  https://hms.ba//Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)