Modrić progovorio o transferu u Al Nassr i vatrenima: Idealno bi bilo da igram još godinu dana

Vrijeme:1 min, 23 sec

 

Puno se piše o odlasku Luke u Saudijsku Arabiju i koliko dugo će još igrati za hrvatsku reprezentaciju

Hrvatski kapetan i najboljih hrvatski nogometaš svih vremena Luka Modrić govorio je na press konferenciji dan uoči dvoboja s Walesom čime otvaraju kvalifikacijski ciklus za europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Sve je naravno zanimalo hoće li napustiti Real i do kada ostaje u dresu Hrvatske.

– S Ronaldom se nisam čuo. Što da vam kažem? U Realu sebi postajem dosadan. Želja mi je ostati u Madridu. A ovo drugo su nagađanja i pisanja. Znam da vi nešto morate pisati i ja ne mogu na to utjecati. Mogu samo reći da mi je želja ostati u Realu. Srušit ću rekord kao najstariji igrač hrvatske u kvalifikacijama? Nisam znao za taj podatak i ne znam je li to dobro ili loše. Drago mi je da sam i dalje tu i da ću srušiti taj rekord. Osjećam se dobro i sretno. Trebam tako samo nastaviti – rekao je Luka Modrić i progovorio o ostanku u vatrenima.

– Imam osjećaj kao da želite da što prije odem, toliko me pitate ta pitanja. Vidjet ćemo. Tu sam do Lige nacija i onda ću odlučiti. Real ne uvjetuje moje igranje u reprezentaciji. Kratko i jasno – ne! – rekao je kapetan Hrvatske.

– Umirovljenje od Reala i reprezentacije u isto vrijeme? Vidjet ćemo, sve je moguće. Onda bih se oprostio za godinu dana, to bi nekako bilo idealno. Ali ja uživam u nogometu i treninzima kao što sam od prvog dana, u dobroj sam formi i dokada god se budem osjećao dobro igrat ću – rekao je Modrić i zaradio pljesak okupljenih.

VL/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori