ZASTUPNICA U PS BiH VULIĆ/ Mehmedovićeve političke ideje ne razlikuju se od Hitlerovih, on je legalizirao boravak mudžahedina u BiH

Vrijeme:1 min, 35 sec

 

Šefica Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je zastupnik SDA u Zastupničkom domu PS BiH Šemsudin Mehmedović, s obzirom na njegovu ratnu prošlost i suradnju s mudžahedinima, posljednja osoba koja bi trebala bilo koga uspoređivati s Adolfom Hitlerom, a pogotovo Milorada Dodika i Aleksandra Vučića.

– Da ima bar malo obraza, časti i morala Mehmedović bi se trebao do kraja života zavući u mišju rupu i ne izlaziti na svjetlost dana s obzirom na to da je on jedan od kreatora ideje da se sarajevskoj osnovnoj školi dodjeli ime brutalnog fašističkog zločinca i Hitlerovog vojnika Mustafe Busuladžića što je izazvalo šok i nevjericu kod svih žrtava nacizma.

Taj isti Mehmedović bio je i najpoželjniji odbornik na vjenčanjima pripadnika zloglasnog odreda ‘El Mudžahid’ i Bošnjakinja na području Tešnja, osiguravajući im na taj način državljanstvo BiH. Tadašnji načelnik Policijske stanice u Tešnju, kao službena osoba – vijećnik u Općinskom vijeću, sklapanjem brakova, legalizirao je boravak mudžahedina u BiH i sudjelovanje u ratu. A svi znamo da su pripadnici ovog odreda počinili najsvirepije zločine nad srpskim vojnicima i civilima na Vozući i Ozrenu, kao i nad Hrvatima u Središnjoj Bosni – rekla je Vulić za Srnu.

Reagirajući na skandaloznu izjavu Mehmedovića u kojoj je predsjednike Republike Srpske i Republike Srbije Milorada Dodika i Aleksandra Vučića usporedio s Hitlerom, Vulić je rekla za Srnu da se na osnovu ovih činjenica jasno vidi tko je taj iz našeg okruženja tko slijedi i podsjeća na Hitlera.

– To je upravo Mehmedović čije se političke ideje očigledno ne razlikuju od Hitlerovih, što je na djelu i pokazao. Ni stida, ni srama, a ni poštovanja kod čovjeka sijede kose na glavi. Ako je već od svoje pakosti i zlonamjernosti potpuno oslijepio, onda bar neka nauči osnovna pravila lijepog ponašanja – da uvažava druge, kao što to rade Dodik i Vučić – istaknula je Vulić.

 

hms.ba/  https://hms.ba//Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)