Provokacije uoči Dana neovisnosti! Zastavama zločinačke Armije RBiH paradirali zapadnim Mostarom

Vrijeme:1 min, 9 sec

 

Podsjećamo pod ovom zastavom hrvatski narod je proživio mnogobrojne torture i mučka ubojstva vojnika i civila širom Bosne i Hercegovine.

 

Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine obilježen šetnjom mladih, koji se školuju po Bošnjačkom planu i programu.

Lijepo je za znati kako su današnju šetnju predvodile zastave pod kojom su počinjeni brojni zločini nad ostala dva naroda u BiH, napisali su na Twitter profilu Hrvati Bosne i Hercegovine.

Portal Vrisak.infoposjeduje videozapis snimljen u blizini Doma HDZ-a BiH na kojem se vijore zastave tzv. Armije BiH, pa nam je nejasno slavi li se danas “Dan neovisnosti” ili pak dan Armije koja je nad hrvatskim narodom počinila brojne zločine.

 

 

Ovo se ne može shvatiti nikako drugačije nego kao provokacija stanovnika Mostara hrvatske nacionalnosti kojima se ponovno otvaraju rane iz ratnih vremena.

Podsjećamo pod ovom zastavom hrvatski narod je proživio mnogobrojne torture i mučka ubojstva vojnika i civila širom Bosne i Hercegovine.

Lužani, Gusti Grab, Dusina, Orlište, Šušanj, Trusina, Bilivode, Grm, Miletići, Čukle, Krpeljići, Maljine, Vitez, Kraljeva Sutjeska, Drenovnik, Slapnica, Busovačke Staje, Ljubunci, Vrbanja, Doljani, Bugojno, Kiseljak, Zabilje, Grabovica, Vrbica, Zavidovići, Uzdol, Hudutsko, Kopijari, Vareš, Fojnica, Križančevo selo, Buhine kuće.. samo su neki od mjesta stradanja Hrvata u Bosni i Hercegovini.

   

Vrisak.info/ https://www.vrisak.info/  /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)