Bivši svjetski prvak odbio borbu s Hrgovićem

Vrijeme:1 min, 0 sec

 

Andy Ruiz Jr. odbio je borbu protiv Filipa Hrgovića za IBF-ovu titulu privremenog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Hrgovićev tim je prije nekoliko dana zatražio licitaciju honorara, ali Ruiz i njegov tim odbili su sudjelovati u tome jer ih borba s hrvatskim boksačem ne zanima.

Ruiz, bivši svjetski prvak, okreće se pregovorima za borbu s Deontayem Wilderom, a ta borba bi trebala biti za poziciju sljedećeg izazivača za WBC-ovu titulu, koju drži britanski boksač Tyson Fury.

Ništa ni od Wildera i Joshue, vjerojatno će Hrgović u ring protiv Bakolea ili Sancheza

Hrgović i dalje nastavlja tražiti suparnika u borbi za privremenog prvaka. Sljedeći u poretku je Wilder, koji će tu borbu također odbiti, a zatim će isto učiniti i Anthony Joshua, koji već ima zakazanu borbu za travanj.

Tako će Hrgović vjerojatno u ring protiv Martina Bakolea, šestog u poretku izazivača, ili sedmoplasiranog Kubanca Franka Sancheza. Bakole u karijeri ima 18 pobjeda i poraz od Michaela Huntera, a Sanchez 21 pobjedu u isto toliko borbi.

Hrgović se posljednji put borio u kolovozu protiv kineskog boksača Zhileija Zhanga. Slavio je odlukom sudaca i stigao do 15. pobjede u 15. borbi karijere.

 

Vrisak.info/ https://www.vrisak.info//Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori