HRVATSKI NOGOMETAŠI/Modriću ugovor s Realom ovisi o igranju za Hrvatsku? “Nezadovoljan je situacijom”

Vrijeme:1 min, 33 sec

 

Luki Modriću, koji će u rujnu napuniti 38 godina, na ljeto istječe ugovor s Realom. Klub mu još nije ponudio novi ugovor, a u posljednje vrijeme hrvatski kapetan neke utakmice započinje s klupe. Trener Carlo Ancelotti opravdava to Modrićevim umorom nakon Svjetskog prvenstva, ali isto tako pokušava pomladiti vezni red svoje momčadi.

 

Realu smeta što Modrić igra za Hrvatsku

El Relevo danas piše kako Modrić želi ostati u Real Madridu, ali neće produljiti ugovor pod svaku cijenu: “Želi osjećati da ima određenu važnost i težinu u momčadi i ne želi biti zakucan na klupu”, pišu Španjolci pa zatim u priču uključuju reprezentaciju Hrvatske:

“Modrić nije zadovoljan trenutnom situacijom jer mu se ne sviđa što Real Madrid čeka da vidi kako će se pokazati u odlučujućim utakmicama Lige prvaka kako bi donio konačnu odluku o nastavku suradnje. Pritom Real Madrid ne razumije zašto Luka Modrić i dalje ne želi napustiti hrvatsku reprezentaciju”, smatra Relevo pa završava:

“Odnos Luke Modrića i Real Madrida je izvrstan, no u klubu se sumnja u njegov kontinuitet.”

Modrić želi igrati za Hrvatsku u Ligi nacija

Luka Modrić je prošlog tjedna stigao do svog petog naslova klupskog prvaka svijeta te do svog čak 22. trofeja s Realom. Samo su tri igrača Reala osvojila više. Marcelo ima 25 trofeja, a dva manje imaju Paolo Gento i Karim Benzema.

Modrić je nakon osvajanja svjetske bronce u Kataru poručio kako će igrati za Hrvatsku na završnom turniru Lige nacija. To se ne sviđa Real Madridu, koji smatra da Modrić treba prestati igrati za Hrvatsku.”

“Budućnost našeg nogometa je svijetla. Neki su prvi put tu i osvojili su medalju. Meni je trebalo za to 12 godina. Prošao sam sve i svašta. Oni to trebaju cijeniti. Igrat ću za Hrvatsku u Ligi nacija. Nakon toga ćemo vidjeti kako dalje”, rekao je u prosincu Luka Modrić.

 

hms.ba/  /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori