Elon Musk otkrio kada će odstupiti s čelne pozicije Twittera

Vrijeme:1 min, 24 sec

 

Elon Musk rekao je u intervjuu na Svjetskom summitu vlada u Dubaiju da će kraj 2023. godine biti dobro razdoblje za odstupiti s čelne pozicije na Twitteru.

 

Elon Musk još je u prosincu pitao svoje pratitelje treba li odstupiti s mjesta izvršnog direktora na Twitteru, tvrdeći da će poslušati glas javnosti.

U anketi je, podsjetimo, sudjelovalo 17,5 milijuna ljudi, od kojih je njih 57,5 posto glasalo da bi Musk trebao otići s čelne pozicije tvrtke.

Musk je rezultate ankete pozitivno prihvatio te je ubrzo objavio da će odstupiti s mjesta izvršnog direktora čim nađe nekoga ”dovoljno bedastoga” da bi preuzeo taj posao. Od tad je prošlo već neko vrijeme, a šef Twittera tek je sada na Svjetskom summitu vlada u Dubaiju otkrio kada bi se to moglo dogoditi, prenosi Bug.hr.

Mislim da trebam stabilizirati tvrtku i pobrinuti se da je na financijski zdravom mjestu te da je plan proizvoda postavljen. Pretpostavljam da bi kraj godine bio dobar trenutak za pronalaženje nekog drugog da vodi tvrtku, jer mislim da bi do kraja godine trebali biti u stabilnom položaju, rekao je Musk u online intervjuu na Svjetskom summitu vlada.

Za dovesti stabilnost u Twitter potrebno je mnogo rada, jer je, kako kaže Musk, riječ o ”obrnutom startupu”. No, čini se da Musku ne nedostaje posla, jer je istaknuo da ga posao okupira od trenutka kad se probudi, pa sve dok ne ode spavati. Navodi da radi sedam dana u tjednu i spava šest sati noću.

Nije mi namjera raditi kao lud, 80-satni radni tjedan bio bi u redu. To je ono čemu bih težio, zaključuje Musk u razgovoru.

 

hms.ba/ https://hms.ba/ /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)