KONAKOVIĆ: Imamo komotnu većinu za Vijeće ministara BiH, sutra ćemo imati imena za ministre

Vrijeme:1 min, 1 sec

 

Lider Naroda i pravde Elmedin Konaković kazao je da i dalje postoji komotna većina za formiranje vlasti na državnoj razini, nakon što su NES i Stranka za BiH odlučile napustiti Osmorku na državnoj razini.

-Komotna je većina na državnom nivou, i to što su rekle kolege iz NES-a i Stranke za BiH, da izlaze iz vlasti, već je spomenuto jučer u Zenici, kao jedna od opcija. Željeli smo danas neke stvari relaksirati, ali eto može i bez njih, kazao je Konaković i dodao:

-Nisam ni ja znao da će kolege izaći i napraviti to pred medijima, ali to je politika i neki njihov pristup. Ne trpimo svi pritiske na isti način, naglasio je lider Naroda i pravde Elmedin Konaković za TVSA, netom nakon sastanka predstavnika Osmorke i SNSD-a u Doboju.

Dodao je kako “nemamo čarobni štapić, da povučemo sve Dodikove sporne dokumente”, te izrazio nadu da će brzo doći u fazu da “popravljamo, ono što je izgledalo nepopravljivo”.

-Tako da, nosim i pozitivne i negativne dojmove sa sastanka. To vam je politika. Ne vjerujem da se može ugroziti formiranje Vijeće ministara, rokovi su pred nama, trebaju nam imena, već sutra tijekom dana, zaključio je Konaković.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)