Epilog požara u Zvjezdari: Liječničku pomoć zatražila četiri vatrogasca i šest stanara među kojima i dijete

Vrijeme:1 min, 28 sec

 

Dijete je prevezeno na Pedijatriju SKB-a Mostar i stabilno je. Dvije osobe su prevezene na CUM SKB-a Mostar i tri osobe u Kantonalnu bolnicu ‘Dr. Safet Mujić

Upožaru koji se danas izbio u Mostaru na osmom katu zgrade Zvjezdara, ozlijeđeno je šest stanara među kojima je jedno dijete, a naknadno su liječničku pomoć zatražila i četiri vatrogasca koja su se nagutula dima tijekom intervencije.

Liječnik iz Hitne medicinske pomoći Mostar Marko Lugarec kaže kako su ozljede nastale uslijed nagutavanja dima i da su svi ozlijeđeni van životne opasnosti, piše Klix.ba.

“Dijete je prevezeno na Pedijatriju SKB-a Mostar i stabilno je. Dvije osobe su prevezene na CUM SKB-a Mostar i tri osobe u Kantonalnu bolnicu ‘Dr. Safet Mujić’. Oni su još na pretragama nakon čega će se znati hoće li biti otpušteni kući ili ostati na daljnjem liječenju, ali je za sada najvažnije da nitko nije životno ugrožen” kazao je Lugare.

Pored ozlijeđenih građana, kako ističe, liječničku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći su do sada zatražila i četiri vatrogasca koja su ozlijeđena tijekom intervencije uslijed nagutavanja dima, te su po njegovim riječima svi na vrijeme zbrinuti.

Iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar kažu da su na intervenciji bile sve vatrogasne ekipe te su uspjele spriječiti katastrofu koju je mogla izazvativatrena buktinja.

“Stan u kojem je požar izbio je u potpunosti uništen, ali na svu sreću brzom intervencijom su naše vatrogasne ekipa uspjele spriječiti širenje vatre na ostale stanove”, kazali su za Klix iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar.

Podsjetimo, požar je izbio oko 14:30 sati, a prema neslužbenim informacijama, nastao je u kuhinji stana na osmom katu. Više detalja bit će poznato nakon što policijski službenici provedu sve uviđajne radnje.

Vecernji.ba/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)