Predsjednik Čović održao sastanak s braniteljskim Udrugama HVO-a

Vrijeme:59 sec

 

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, održao je danas redoviti sastanak s vodstvom braniteljskih Udruga HVO-a u Mostaru.

 

Predstavnici braniteljskih Udruga čestitali su predsjedniku Čoviću, HDZ-u BiH i strankama okupljenim u Hrvatski narodni sabor BiH na postignutom rezultatu na održanim Općim izborima u BiH. Podržan je i plan žurnog dovršetka formiranja svih razina vlasti u BiH, uz poštivanje ravnopravnost tri konstitutivna naroda i ostalih, istaknuto je.

Uz redovite aktivnosti koje se povode na terenu među braniteljskom populacijom s ovakvim sastancima dolazi se do zajedničkih rješenja i konkretne pomoći braniteljima. Istaknuto je kako će se nastaviti redoviti dijalog i suradnja sa svim dužnosnicima HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH o svim projektima i temama važnima za branitelje i Udruge koje ih predstavljaju, kao i sa Ministarstvo hrvatskih branitelja Republike Hrvatske.

Sastanku su nazočili Nikica Tomić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB, Jasna Zlomislić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB, Lazar Martinović, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB i Dragan
Radić, predsjednik HVIDR-e i Miroslav Zelić, predsjednik Hrvatske udruge logoraša Domovinskog rata u BiH.

 

vrisak.info/ https://www.vrisak.info// /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)