Featured Video Play Icon

PREDSJEDNIK GO HDZ BIH ZELJKO/Hrvati neće birati bošnjačku reprezentaciju u formiranju nove vlasti

Vrijeme:57 sec

 

„Hrvati se neće miješati u to tko će predstavljati bošnjački narod u formiranju vlasti“, kazao je za prvo ovosezonsko izdanje Kompasa RTV-a Herceg-Bosne nositelj županijske liste HDZ-a, predsjednik mostarskog Gradskog odbora te stranke te jedan od najmlađih kandidata na listama Slaven Zeljko.

 

 

„Ove godine, nažalost, imamo četvrti ciklus uzurpacije određenih pozicija hrvatskog naroda i imamo odstupanje od legitimnog predstavljanja. Zato ni u jednom procesu pregovora nikad nismo nikoga priželjkivali.“

Zeljko je kazao da je i jedan mandat Željka Komšića za drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH previše, a ne četiri što je 16 godina. „DF je dio bošnjačkog političkog korpusa. Ono što je nedvojbeno je da se bez HDZ-a na svim razinama ne može formirati vlast“, poručio je Zeljko.

„Umjesto svađa, strahova i zavada mi nudimo programe za mlade obitelji, demografske mjere, porezne olakšice, poticanje proizvodnje, ulaganje u poljoprivredu, znanost, obrazovanje i istraživanja.“

Na upit je li on budući predsjednik Vlade HNŽ-a rekao je kako je to stvar dogovora unutar Kluba zastupnika HDZ-a. „To može biti netko od zastupnika ili netko izvan liste“, rekao je Zeljko.

 

hms.ba/  https://hms.ba//Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)