TUGA: Ovo je obitelj koja je stradala u teškoj prometnoj nesreći kod Mostara

Vrijeme:1 min, 30 sec

 

Na Facebook stranici HDZ-a BiH TO-a Ortiješ objavljena je obavijest o smrti njihove članice Marijane Krstić, koja je sa suprugom i devetogodišnjim sinom poginula u teškoj prometnoj nesreći kod Bunskih kanala nedaleko od Mostara.

Njihovu objavu s Facebooka Vecernji.ba prenosi u cijelosti:

 | Autor :

 

Podsjetimo kako su četiri osobe smrtno stradale, među kojima je jedno dijete, a još četiri osobe teško su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna – Zaton u blizini Bunskih kanala.

Poginuli su B. K. (35), M. K. (34) i R. K. (9), koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic, te M. P. (46) iz automobila BMW X5. Svi su s područja Mostara i okolice.

Stradali iz automobila Renault su članovi obitelji, a riječ je o bračnom paru i djetetu. U automobilu s njima bila je i trogodišnja djevojčica koja je noćas hitno operirana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i trenutačno je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

 | Autor :

Teške tjelesne ozljede zadobile su osobe i iz drugih dvaju automobila marke BMW i Mercedes.

Očevid koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar pod rukovodstvom dežurnog tužitelja trajao je više od pet sati, a promet je za to vrijeme na ovoj dionici magistralne ceste bio u potpunosti obustavljen.

Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ-a oglasilo se o stravičnoj nesreći koja je zavila u crno Mostar i cijelu Hercegovinu. U prometnoj nesreći sinoć na Buni živote su izgubile četiri osobe, jedna iz Čitluka, te jedna obitelj iz Mostara.

Kako doznaje portal Crna-Hronika , obitelj Krstić smrtno je stradala u osobnom automobilu. vozač “Renault Scenic” BK, njegovi suputnici MK (1988) i maloljetni RK (2013) su poginuli, dok je GK (2019) zadobila teške tjelesne ozljede.

Vecernji.ba/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori