MIŠETIĆ: Bakire, Turković ima stan u Zagrebu i hrvatska je državljanka, koji joj je hrvatski ‘agresor‘ odobrio…

Vrijeme:1 min, 12 sec

 

Poznati hrvatski odvjetnik s američkom adresom Luka Mišetić, koji je između ostalih branio i generala Antu Gotovinu u Haagu, na svom Twitter profilu komentirao je stanje u BiH te povezanost ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković i Hrvatske.

U svojoj objavi napisao je: ”Bakire, vaša stranačka kolegica iz SDA i ministrica Bisera Turković ima stan u Zagrebu i hrvatska je državljanka, koji joj je hrvatski ‘agresor’ odobrio nakon što je kao izbjeglica pobjegla kod ‘agresora’ na sigurno. Prema tome, ‘ona je naša’, jel?”


Reakcija poznatog odvjetnika, kako piše Dnevnik.ba došla je nakon što je u Domu kulture u Jajcu održan središnji predizborni skup Općinske organizacije SDA Jajce, na kojem se članovima i simpatizerima te stranke, te građanima Jajca obratio predsjednik SDA i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

Tom prigodom Bakir Izetbegović pred okupljenima prozvao je predsjednika RH Zorana Milanovića.

– Bosanski Hrvati su naš narod, nisu vaš, bez obzira kakve mi s njima imali probleme. Imate puno posla u Hrvatskoj, buja vam fašizam među omladinom. Prvo ostruži fašizam, pa tek onda koristi sapun i parfem”, poručio je Izetbegović.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.