TOMISLAVGRAD/GRUDE Velika tuga u Hercegovini nakon smrti dvojice mladih košarkaša

Vrijeme:1 min, 8 sec

 

Hercegovački gradovi Tomislavgrad i Grude posljednjih dana obavijeni su tugom nakon smrti dvojice mladih košarkaša Josipa Leke i Branimira Mašića.

Prvo je jučer HKK Grude objavio vijest u kojem su se oprostili od 25-godišnjeg Leke koji je preminuo nakon teške bolesti.

“S tužnim srcem objavljujemo i opraštamo se od našeg Josipa Leke (1997-2022). Josip je ovozemaljski dom napustio nakon teške bolesti. Bio je igrač našeg kluba, igrao je i za KK Široki, a i u svojim najtežim danima i ujedno najhrabrijim navijao je za svoje Grude. Naš klub i cijeli kolektiv izražavaju duboku sućut cijeloj obitelji preminulog Josipa. Dragi naš Josipe, ostaješ u našim sjećanjima. Počivaj u miru Božjem”, objavio je HKK Grude.

A već jutros tužna sportska vijest stigla je iz Tomislavgrada gdje je iznenada preminuo 32-godišnji Mašić, poznat i po nadimku Bani.

“Jutros iznenada u 32. godini života napustio nas je naš Branimir Mašić – Bani. Nemamo riječi kojom bi opisali ovu tugu i bol koja nas je dočekala ovog subotnjeg jutra, ostaje nam jedna velika praznina jer nas je napustio čovjek u pravom smislu riječi. Predsjedniče, igraču, treneru i nada sve prijatelju, želimo da ti pokoj vječni daruje Gospodin, počivaj u miru Božjem”, napisao je HKK Tomislav.

Ujedno su objavili da će sahrana biti održana u nedjelju u 16:00 sati na mjesnom groblju Karaula.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori