Ovo je muškarac koji je usmrtio napadača u Cetinju: ‘Zatvor nije za tebe, spasio si nekoliko života…’

Vrijeme:1 min, 12 sec

 

Borilovića je usmrtio sugrađanin Neno Kaluđerović, kojeg brojni Crnogorci trenutno smatraju ‘herojem’

Nezapamćena tragedija potresla je jučer Crnu Goru nakon što je Vuk Borilović (34) usmrtio 11 osoba, među kojima je i dvoje djece.

Krvoproliće u Cetinju: Ubijeno 11 osoba; Pobio cijelu obitelj, pa izašao na ulicu i dalje ubijao!

I dok ga policija nije mogla uhititi, Borilovića je usmrtio sugrađanin Neno Kaluđerović, kojeg brojni Crnogorci trenutno smatraju ‘herojem’.  Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija muškarca koji je navodno usmrtio Borilovića.

”Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nisi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih susjeda, kumova, prijatelja, živ bio 100 godina. Neno, uz tebe je cijela Crna Gora u ovim teškim trenucima!” – objavljeno je na Instagramu.

Brojni sugrađani pozivaju da se ovog građanina obrani na sudu.

”Šta god mislili o oružju zapamtite da naoružanog čovjeka sa zlom namjerom može zaustaviti samo naoružani čovjek sa dobrom namjerom”, pisali su korisnici i na Facebooku.

Motiv stravičnog napada na Cetinju još nije poznat, no brojni mediji objavljuju priče svjedoka. Mediji navode i kako je svemu prethodila svađa između Borilovića i obitelji koja je živjela u podstanarstvu u njegovoj kući. Navodno je obitelj kasnila s plaćanjem stanarine.

 

Vecernji.hr/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)