U sumanutom pohodu Gruđanin ubio dvije i ranio dvije osobe

Vrijeme:56 sec

 

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je ”upao” na jednu feštu te je iz automatske puške počeo pucati po ljudima.

Ovogodišnju proslavu svetog Stjepana u Gorici u Grudama obilježila je nezapamćena tragedija. Oko 2 sata poslije ponoći u lokalnom kafiću jedna je osoba ubijena, a tri ranjene. Unatoč brzoj intervenciji liječnika ubrzo je zbog težine ozljeda podlegla još jedna osoba. U tom trenutku u kafiću se nalazio veći broj osoba.

Počinitelj ovog zlodjela je također mještanin Sovića. Prema tvrdnjama svjedoka on je u jednom trenutku ušao na vrata lokala u ruci noseći automatsku pušku, te počeo pucati po ljudima. Nastala je panika.  Dio gostiju se uspio spasiti bježeći, dok je dio savladao napadača i zadržao ga do dolaska policije, oduzeo mu oružje i na taj način spriječio još veći broj žrtava.

Navodno je ovom sumanutom pohodu ubojice prethodila svađa. Počinitelj je potom uhićen, te priveden od strane policijskih službenika MUP-a ŽZH .

Kako su jutros potvrdili iz Tužiteljstva  ŽZH u tijeku su očevidne radnje nakon čega će biti poznato više informacija o samom događaju koji je uznemirio cijelu Hercegovinu.

Vecernji.ba/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori