Featured Video Play Icon

ČAVARA: Umjesto da poništi odluke svojih prethodnika, Schmidt prijeti hrvatskom narodu

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Predsjednik Federacija BiH Marinko Čavara mišljenja je da visoki predstavnik Christian Schmidt djeluje suprotno interesu hrvatskoga naroda te da je cilj trenutnih politika “islamizirati BiH”.

Čavara smatra da izborni proces nije ozbiljna stvar, odluka visokog predstavnika bi bila smiješna.

 

 

Predsjednik FBiH je mišljenja kako je Središnje izborno povjerenstvo BiH politički organiziralo SDA, te da SIP nametnutim izmjenama izbornog zakona može kažnjavati “koga god hoće”.

“S druge strane, podleći tolikom pritisku, od jedne rulje na cesti, to je apsurdno u smislu da netko želi pokazati da želi dobro BiH, a za to ima i mehanizama, a trebalo bi imati i snage kroz institucije, međutim apsolutno su pokazali da su se prestrašili, posebno visoki predstavnik Schmidt koji je opet umjesto da uradi što treba, poništi sve odluke koje su donosili visoki predstavnici, on opet prijeti hrvatskom narodu koji se najviše bori i za Dayton i za Washington”, kazao je Čavara za RTV Herceg Bosne.

Smatra Čavara i da netko želi omogućiti da se BiH “islamizira” što jasno pokazuju sve bošnjačke stranke”, kao i sve stranke koje su sudjelovale na prosvjedima ispred zgrade OHR-a.

“Toliko je bijesa i mržnje iskazano prema hrvatskom narodu samo zato što želi imati legitimne predstavnike”, zaključio je.

HMS/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

 

Facebook komentari

komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.