MUP ZZH OBJAVIO FOTOGRAFIJU: Ovo je osumnjičeni za ubojstvo u Kočerinu, u bijegu je i naoružan

Vrijeme:1 min, 1 sec

 

MUP Županije zapadnohercegovačke objavio je fotografiju T. K. (46) iz Kočerina, Široki Brijeg, osumnjičenog da je sinoć oko 23:40 izvršio kazneno djelo ubojstvo.

Osumnjičeni je u bijegu i za njim se intenzivno traga.

– Građane upozoravamo da je osumnjičeni naoružan i opasan te ukoliko ga primijete da mu se ne približavaju nego da odmah nazovu interventni policijski broj 122, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Podsjećamo, u mjestu Kočerin kod Širokog Brijega sinoć je ubijen muškarac iz Broćanca (općina Posušje).

– Dana 4. travnja u 23:40 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da se u obiteljskoj kući T. K. (46), u mjestu Kočerin, dogodila pucnjava iz vatrenog oružja.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izišli su policijski službenici PU Široki Brijeg te su utvrdili da je u obiteljskoj kući T. K. (46) izvršeno kazneno djelo ubojstvo, a žrtva je Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Prema do sada prikupljenim saznanjima s izvršenjem djela dovodi se T. K. (46), u čijoj kući se ubojstvo i dogodilo. Osumnjičeni T. K. (46) nalazi se u bijegu i za njim se traga, a u pretragu terena uključeni su i policijski službenici Specijalne policije.

HMS/ https://hms.baHrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)