SDA-ovac i DF-ovac u emisiji uživo priznali da provode politiku Slobodana Miloševića

Vrijeme:1 min, 27 sec

 

Raguž vrhunski prokazao istaknutog SDA-ovca i DF-ovca.

Ako nisi unitarist mučno je biti gost bilo kakve emisije na Federalnoj televiziji, a osobito ‘Odgovorite ljudima’. Na ovom poligonu unitarizma Hrvati su redovno predstavljeni kao UZP narod, Srbi kao genocidni narod, a Bošnjaci im govore kako brinu o njima dok im paralelno nalažu kako trebaju razmišljati i otimaju im prava zajamčena Ustavom.

Ipak, ono što je sinoć uradio predsjednik Republikanaca Slaven Raguž moglo bi ući u anale televizije u Bosni i Hercegovini. Nakon što je sat vremena slušao niz optužbi na račun Hrvata i parirao predstavnicima SDA i DF-a, pred sam kraj emisije Raguž je rekao kako bi nešto pročitao da vidi hoće li se kolege složiti:

– Mi inzistiramo da se u centar političkog sustava stavi čovjek i građanin, a ne pripadnik pojedine nacionalnosti. Slobode i prava čovjeka i građanina koji može sudjelovati u političkom životu ravnopravno bez obzira na razlike u pogledu nacionalnosti, vjere, profesije ili bilo kakve druge…su osnovica za razvoj jedne demokratske i moderne europske zemlje – pročitao je Raguž, dok je jedan od vodećih ljudi DF-a Dževad Adžem rekao kako je to upravo politika njegove stranke i građanski koncept kojeg zastupaju, a Ramiz Salkić iz SDA je to potvrdio.

– Ovo vam je rekao Slobodan Milošević 1989. u svome govoru i upravo ste se složili sa tim – rekao im je Raguž i tako doslovno dokazao da ono što rade ove dvije stranke, zajedno sa svojim istomišljenicima nema nikakve razlike u odnosu na ono što je prije 30 i kusur godina radio Slobodan Milošević, prenosi pogled.ba.

Cijelu emisiju možete pogledati  OVDJE.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)