Luka Modrić otkrio koji mu je najdraži dres koji je dobio u razmjeni poslije utakmice

Vrijeme:54 sec

 

Hrvatska legenda Luka Modrić kaže kako mu je do dana današnjeg najdraži dres koji je razmijenio poslije utakmice onaj Francesca Tottija.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i povremeni kapetan Real Madrida Luka Modrić igrao je protiv gotovo svih nogometnih veličina svojeg vremena, mogao je dobiti dres od nekih od najvećih igrača današnjice, ali kaže kako mu je najdraža “trampa“ poslije utakmice bila ona s Rominom legendom Francescom Tottijem.

Modrić se rukovao s Messijem, Xavijem i Iniestom poslije velikih španjolskih derbija, igrao je finale Svjetskog prvenstva i mogao dobiti dres Kyliana Mbappea, Antoinea Griezmanna ili Paula Pogbe, mogao je imati dresove Cristiana Ronalda i Neymara, ali ta ugledna imena za njega su samo nogometaši, kaže kako je uvjerljivo najvrjedniji dres koji ima onaj talijanske legende.

Modrić je 2014. godine na Instagramu pokazao taj dres i napisao kako je to “najvrjedniji dres” koji je dobio u razmjeni poslije utakmice, a španjolske kolege nedavno su ga upitale je li se što promijenilo po tom pitanju, ali izgleda da nije.

Objava Luke Modrića

Objava Luke Modrića 

 

 

gol.hr/ https://gol.dnevnik.hr/Šport/Hrvatsko nebo

 

Odgovori