Kakav fijasko! Ždrijeb Lige prvaka se ponavlja zbog pogreške prilikom izvlačenja parova

Vrijeme:1 min, 6 sec

Atlético Madrid žalio se na proceduru izvlačenja parova Lige prvaka i tražio ponavljanje ždrijeba, očito jer se vodstvu kluba nije svidjelo igrati protiv Bayerna u osmini finala. Europska nogometna organizacija (UEFA) žalbu je uvažila i sve će se ponavljati od 15 sati.

– Nakon tehničkog problema sa softverom vanjskog pružatelja usluga koji instruira dužnosnike koji klub može igrati s kojim klubom dogodila se materijalna pogreška u ždrijebu za osminu finala Lige prvaka – naveli su iz Uefe pa dodali:

Problem se dogodio prilikom izvlačenja protivnika za Villarreal. Iako nije ni mogao biti u “bubnju”, tamo se našao Manchester United i potom je izvučen kao potencijalni protivnik za Španjolce. Kako su igrali u skupini ove sezone, nisu mogli opet zaigrati i u osmini finala pa je trebalo izvlačiti novog protivnika.

Champions League - Round of 16 Draw | Autor : HANDOUT

Ali, umjesto da ostane kao potencijalni protivnik za Atlético Madrid, United je uklonjen. Vjerojatno slučajno. Otuda žalba španjolskog prvaka. Ovako, izvučen je Bayern i to svakako nije najidealniji izbor.

Neki su u kritikama otišli podosta daleko, u teorije zavjere, tvrdeći da se sve ovo izvelo samo zato da bi PSG i United igrali jedan protiv drugog. Odnosno, Leo Messi Cristiano Ronaldo. Pomalo apsurdno, ali u konačnici i nebitno, ždrijeb u Nyonu ponovit će se!

https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori