Izumitelj mRNA tehnologije pozvao na zajedništvo u borbi protiv globalne covid-tiranije

Vrijeme:2 min, 36 sec

 

Dr. Robert Malone, izvorni izumitelj tehnologije mRNA cjepiva, pohvalio je nedavni poziv nadbiskupa Carla Maria Viganòa o potrebi  izgradnje antiglobalističkog saveza.

Nadbiskup Viganò je 18. studenoga predložio „osloboditi čovječanstvo od totalitarnog režima koji u sebi spaja strahote najgorih diktatura svih vremena“, a pozvao je „vladare, političke i vjerske vođe, intelektualce i sve ljude dobre volje, da se ujedine u savez koji pokreće antiglobalistički manifest, pobijajući točku po točku greške i devijacije distopije Novog svjetskog poretka i predlažući konkretne alternative u političkom programu, koji je inspiriran općim dobrom, moralnim načelima kršćanstva, tradicijskim vrijednostima, zaštiti života i prirodne obitelji, zaštiti poslovanja i rada, promicanju obrazovanja i istraživanja te poštivanju stvaralaštva.”

Dr. Malone se pokazao kao snažan protivnik obaveznog cijepljenja, politike izolacije i mjere o obaveznog nošenja maski, a sve su, prema njegovoj istraživanju, neučinkovite i potencijalno štetne za ljudsko zdravlje.

Upitan o prijetnji “globalnog totalitarizma”, kakav se trenutno sprema u zemljama poput Austrije i Australije, stručnjak za cjepivo je rekao: “Uvjerio sam se, poput njega [nadbiskupa Vigana], da ovdje postoji nešto što nadilazi samo cjepiva i javno zdravlje”,

“Nemoguće je razumjeti ono što se trenutno događa u svijetu samo kao objašnjenje javnog zdravlja i politike cjepiva ili antivirusne politike, a ja sam postao uvjeren da smo u situaciji u kojoj su naša prava narušena te da neka veća sila stoji iza svega ovoga.”

“Imam kolege koji dugo govore o zlu”, nastavio je medicinski stručnjak i istraživač. “Mnogi ljudi sve više osjećaju da se ovdje događa nešto suštinski zlo (…) Uvjerio sam se da imamo situaciju koja je u suštini rast i širenje globalne tiranije koja je usklađena, kojom se upravlja, koja je usklađena među nacionalnim državama i čini se da je usklađena s ekonomskim interesima male skupine investicijskih fondova koji predstavljaju glavninu globalnog zapadnog kapitala.”

I ovdje dr. Malone vidi paralele između svojih razmišljanja  i onih nadbiskupa Vigana: „Ono što me posebno zabrinjava— mene i mnoge druge, a očito i nadbiskupa— je da je ovaj fond kapitala tako velik da trenutno ima veću moć od pojedinih nacionalnih država.”

Problem s ovakvom vrstom kapitala je, prema dr. Maloneu, što je sada “toliko velik da može diktirati politiku- ekonomsku i nacionalnu politiku mnogih nacionalnih država. A taj kapital sada vlada i upravlja svim glavnih medijima, velilkim tehnološkim kompanijama i svim glavnim tvrtkama za cjepiva, odnosno farmaceutskim tvrtkama. I… to je razlog zašto djeluje globalno na integriran način.” Ova “fuzija korporativnih i državnih interesa” je “globalna” i zato je nazivamo “globalnim totalitarizmom”.

Ono što ovaj razvoj čini tako zlim je to što, u Maloneovim očima, ovaj kapital “nema intrinzičnu moralnost”.

Dr. Malone je objasnio da nema nikakvih kontakata s muslimanskom zajednicom, “ali barem imam neke temelje u kršćanstvu. To je moja temeljna kultura i po mom mišljenju, u zapadnom svijetu, ako je ostao još neki molralni autoritet u svijetu, to je Katolička Crkva kao dominantni moralni autoritet.”

Dok je pokušavao doći do Vatikana, dr. Malone se nadao da će Crkva progovoriti protiv ovog globalnog totalitarizma. “Nadao sam se da će Katolička Crkva ovdje zauzeti principijelan stav- zauzeti stav da je to pogrešno, da je to u osnovi suprotno ljudskosti”, istaknuo je.

https://www.quovadiscroatia.com/Hrvatsko nebo

Odgovori