15. Memorijalni kup Hrvatske u paraodbojci, Osijek

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i Paraolimpijskog odbora, u Osijeku je ovog vikenda, 27. i 28. studenog, održan 15. Memorijalni kup u sjedećoj odbojci. Pozdravnim govorom, turnir je otvorio izaslanik Ministra hrvatskih branitelja g. Ante Blažević.

Sudjelovalo je 12 ekipa iz cijele Domovine, a nakon prvog natjecateljskog dana, polufinale su izborile ekipe OKI SPLIT i OSIJEK, dok su se u drugoj polufinalnoj utakmici sastali IOK ZAGREB i OKI MARSONIA.

Sportski ogled u finalu kupa izborile su ekipe domaćina , OSIJEK , i ekipa ZAGREBA, koja je na koncu slavila s uvjerljivim rezultatom 3:0.

Treće mjesto zauzela je ekipa Marsonije, pobijedivši OKI SPLIT, 2:0.

Tijekom turnira, nakon odigranih utakmica prvoga dana, održana je Skupština Hrvatskog paraodbojkaškog saveza, na kojoj je za predsjednika izabran Marijan Anić iz Zagreba, dok je na mjesto predsjednika NO saveza izabran Damir Banić iz ekipe OKI SPLIT.

Čestitamo pobjedničkoj ekipi Zagrepčana, na osvojenom kupu, kao i svim drugim sudionicima, braniteljima sportašima, bez obzira na konačni poredak, jer ono što nam oni pokazuju svojim zalaganjem, voljom, snagom, a nadasve srcem, zaslužuje pobjedničko postolje, u svakom slučaju.

I ovom su prigodom pokazali svoje domoljublje, poklonivši se žrtvi Grada heroja.

Danja Lakić Budimir/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)