Protiv Miroslava Škore pokrenut stegovni postupak

Vrijeme:1 min, 1 sec

Sud časti Domovinskog pokreta pokrenuo je postupak zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore.

“Sud časti Domovinskog pokreta je na sjednici održanoj 10. kolovoza 2021., na temelju zahtjeva ovlaštene osobe za pokretanje stegovnog postupka zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore, jednoglasno donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv člana Stranke Miroslava Škore.

Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka”, priopćili su.

Podsjetimo, Miroslav Škoro osim što je dao ostavku na mjestu predsjednika stranke Domovinski pokret najavio je i pokretanje tri kaznenih prijava, nakon što je u medije iscurila priča kako je bio prisiljen odstupiti zbog navodno nekontroliranog trošenja stranačkog novca.

S tim kompromitirajućim informacijama navodno ga je suočio njegov zamjenik Mario Radić, koji je u međuvremenu postao v.d. predsjednika stranke.

Kako vrijeme odmiče, sve više je međusobnih napada između članova Domovinskog pokreta, a u ponedjeljak se opet oglasio na Facebooku i poručio: “Domovinski pokret i mene pokušavaju uništiti manipulatori”.

Koji će odgovori imati na odluku Suda časti Domovinskog pokreta, ostaje nam vidjeti, prenosi Hina.

Bild.ba/https://www.bild.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)