Što će biti s Perišićem? Doveden je pred gotov čin, mora otići ako želi igrati

Vrijeme:1 min, 17 sec

Budućnost Ivana Perišića u ovom je trenutku potpuno nedefinirana. Moguće da je da će vrlo brzo napustiti Inter, ali je isto tako moguće da ovog ljeta potpiše novi ugovor s milanskim klubom i ostane u Italiji.

Talijanski Tuttosport piše da će Inter ili prodati Hrvata ili će produžiti ugovor s njim. Inter ne želi idućeg ljeta besplatno ostati bez Perišića jer mu ugovor istječe 30. lipnja 2022.

Nije u planovima novog trenera

Isti medij piše da Perišić nije u planovima novog trenera Simonea Inzaghija, a problem je i njegova plaća od preko tri milijuna eura koje bi se talijanski prvak volio riješiti.

Inter ima velike financijske probleme zbog kojih mora svim igračima smanjiti plaće za 15%, a idealno bi bilo kada bi jednu ovako veliku mogli potpuno otpisati. Perišić, dakle, bira hoće li ostati u klubu u kojem ga ne žele ili pronaći novu sredinu u kojoj bi imao redovitu minutažu.

Čeka se da izađe iz izolacije

Tuttosport dodaje da će se razgovori s Perišićem ubrzati onog trenutka kada izađe iz izolacije jer je bio pozitivan uoči utakmice Hrvatske i Španjolske.

Perišić je u Interovom pohodu na prvi naslov prvaka od 2010. godine upisao 32 nastupa u prvenstvu, a zabio je četiri pogotka i namjestio ih još pet.

U Inter je stigao 2015. godine da bi ga Antonio Conte 2019. poslao u Bayern s kojim je Vatreni osvojio sve što je mogao. Potom se vratio na San Siro, a Conte ga je odlučio zadržati. Inzaghi ipak nema te planove.

 

Vrisak.info/ https://www.vrisak.info/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)