(FOTO) HRVATSKI NAVIJAČI PREPLAVILI KOPENHAGEN: Ulicama i trgovima se ori ‘Bježite ljudi, bježite iz grada…’

Vrijeme:53 sec
Hrvatski navijači, njih oko desetak tisuća, imali su sreće nabaviti karte za današnju utakmicu Hrvatska–Španjolska, koja se igra od 18 sati u glavnom gradu Danske Kopenhagenu.
 

Danska je i inače u nogometnom ludilu, pošto su njihovi igrači dominantno izborili četvrtfinale u kojem će igrati protiv Češke, a nadajmo se kako će i Hrvatska odraditi dobar posao na Parkenu.

Navijači Vatrenih počeli su stizati u glavni grad Danske u nedjelju, i odmah je počelo vladati ono poznato kockasto ludilo po ulicama i trgovima Kopenhagena

 

Većina dolazi danas

Glavnina naših navijača očekuje se danas, a lijepo je vidjeti mnoštvo razdraganih navijača u kockastim dresovima nakon avanture na Otoku kojoj nisu mogli prisustvovati u velikom broju.

Danas se na Parken stadionu očekuje oko 6.000 navijača Vatrenih, a Kopenhagenom se već ore poznate Hrvatske navijačke i domoljubne pjesme.

Tako su se na repertoaru našle naravno, “Moja domovina”, “Oj hrvatska mati”, “Bježite ljudi…”, a kako izgledaju ulice i trgovi Kopenhagena prekriveni u kockasto pogledajte u galeriji.

 

 

Dnevno.hr/https://euro2020.dnevno.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori