Rudi Tomić: U šumi se, po pravilu, kote životinje

Vrijeme:12 min, 36 sec

 

Šuma Brezovica je izuzetak prirodnog pravila istaknutog u naslovu, s obzirom da su se, prije 80 godina, tamo nakotile ljudske ”zveri” s mržnjom i osvetom naspram tek uspostavljene Nezavisne Države Hrvatske – u povijesnim i etničkim granicama. Dakle, riječ je o godišnjem derneku i državnom blagdanu tzv. Dan antifašističke borbe,  što je ustvari sinonim za ”Savez komunističke partije Jugoslavije”, odnosno – to je “isto sr..nje samo drugo pakovanje”.

Operacija Barbarosa

”Riječ je o danu do kojeg komunisti i nacisti imaju sporazum o nenapadanju. Nakon 22. lipnja 1941. i napada Njemačke na SSSR, komunisti u Hrvatskoj ne znaju što dalje, jer nemaju jasne upute od svojih komunističkih nalogodavaca, od Kominterne iz Moskve – pa bježe iz Siska u vrbike u okolici Siska. Nema govora o tome da su išli prema šumi Brezovica. Oni su se, zapravo povukli prema  Žabnu, a to je jedno selo prema Zagrebu, gdje je domaće stanovništvo bilo bogatije, pa su znali da će kod njih lakše doći do hrane. Tek nakon mjesec dana kad im je domaće stanovništvo poručilo da ih više neće tolerirati oni se prebacuju prema Brezovici” – nastavlja dr. Vukelić uz napomenu, ”kako znanost pomoću obične kokoši može uzdrmati jednu ideologiju temeljnu na neistini.” (dr. Jure Burić – citati iz teksta Pečarića  i Vukelića: ”Tko to tamo koke krade.”

Milanović i Plenković zajedno u BREzovici

Predsjednik  Zoran Milanović bio je dočekan sa skandiranjem i uz sviranje  Bella Ciao – himne talijanskih komunista. Prije nego što je  pozdravio Plenkovića, ministre i nazočnu ”uglednu ” svitu,  začuđeno je upitao: ”Di ste partizani?” Vjerojatno je bio šokiran kad je vidio skup bogalja s partizanskim kapama s petokrakama i istrošene fotografije Tita i heroja iz NOB!

Milanović je u svom pozdravnom govoru pobio dvije bitne laži: a) ”Ovo nije prvi odred u Europi, bili su pokreti otpora i u Francuskoj, i u Češkoj…”;  b) ”Stalno ističemo da su svi oni (77 sisačkih komunista) bili Hrvati i da je to bila hrvatska borba jer su oni prije svega bili komunisti u borbi za revoluciju, sovjetsku Hrvatsku, a ne demokraciju.” Ali nije spomenuo sedam (7) poraženih ofenziva!?

Plenković je u svom govoru ”odvojio antifašizam” od nedjela počinjenih u njegovo ime i komunizma, kao da je riječ o kukolju u žitu. Ustvari, to je ista sintagma  koju je izrekao prošle godine u Kninu na obilježavanju Dana pobjede. Ne može se komunističke odnosno (anti)fašističke zločine iz Drugog svjetskog rata odvojiti od genocida nad Hrvatima. Naime, kako je moguće odvojiti pokolj hrvatskog pučanstva od Bleiburga do Đevđelije, kojeg su počinili partizani i četnici pod vodstvom Tita i SKJ? Ili, zločine od 1945. do 1991. u Socijalističkoj Republici Hrvatskoj? O genocidu hrvatskog naroda bolje je šutjeti nego krivo tumačiti. Ako treba vršiti odabir (triage) onda bi trebalo odvojiti one malobrojne komuniste i antifašiste koji nisu klali, ubijali i palili u ime ”naroda i države”, odnosno one hrvatske komuniste koje su se borili za komunističku Hrvatsku i misteriozno pogubljeni od ”drugova” u NOB!       

Zagreb je u novom izdanju – Titovgrad!

Prije obilježavanja ”Dana antifašističke borbe” u Zagrebu je održan mimohod sjećanja na ”Besmrtni partizanski odred”, gdje su uz transparante: ”Vratite Trg maršala Tita” nosili fotografiju krvnika Tita i poginulih ”heroja” u NOB-u. Povorka (anti)fašista i pedera otišla je na tzv. Partizansko groblje gdje su donijeli cvijeće i zapalili svijeće koljačima hrvatskog naroda u glavnom gradu RH. Dočim, u Hrvatskoj poravnana su groblja poginulih hrvatskih ustaša i domobrana, dok partizanska groblja još i danas ”krase” Mirogoj!? I od neprijatelja se može štošta naučiti! Et ab hoste doceri!

”Mimohod je završio uspješno, isticanjem portreta svojih narodnih heroja i boraca uz odane počasti te time podsjetili na svoj ustanak 1941. godine”, kazao je za Hinu predsjednik ”ZUABA” Petar Raić.

Tko je mogao zamisliti, da će se u Zagrebu, i Hrvatskoj općenito, nakon 80. godine zločina i nakon četiri godine krvavog rata i veličanstvene  pobjede nad snagama agresora – Srbije, Crne Gore, JNA i Pete kolone, uzeti vlast u RH sinovi i kćeri koji su bili ”začeti” u šumi Brezovici, te slobodno slaviti srbokomunistički krvavi režim ulicama Zagreba u slobodnoj, nezavisnoj i demokratskoj Hrvatskoj, u članici EU i NATO-a.  Hic consilium haeret! Tu zapinje dobar savjet jer ljudi ne znaju da nitko ne štedi propalu čast!

Kraus, Pupovac, Čačić i Dončić složni: Podržavaju zabranu ustaškog znakovlja

U Večernjem listu od 22. lipnja 2021. u članku pod naslovom ”Kraus, Pupovac, Čačić i Dončić složni: Podržavaju zabranu ustaškog znakovalja” objavljeno slijedeće:

”Predsjednik Židovske općine  Zagreba Ognjen Kraus ocijenio je da u današnjoj parlamentarnoj većini nema nikoga tko bi  mogao biti protiv izmjene Kaznenog zakona kojim bi se zabranila upotreba  ustaškog znakovlja te da je to pitanje dobre volje. (Dakle, u saborskoj većini nema nijednog zastupnika koji bi se usprotivio ili suzdržao o izmjenama zakona za zabranu hrvatskog znakovlja!?, op. p.)

– U svezi s tim dajem slijedeću Hrvatsku državnu anti-terorističku izjavu:  Ognjen Kraus, za kojeg pouzdano znam da nije Hebrej, zajedno sa  Zoranom Pusićem, općepoznatim džabalebarošom, opet muti vodu, odnosno hrvatsko-židovsko prijateljstvo, nastojeći kroz tobožnje anti ustaštvo prikriti svoju ljudsku i profesionalnu nesposobnost, odnosno inferiornost.

–  Poznati rasisti: Milorad Pupovac, Radimir Čačić i priženjeni Siniša Hajdaš Dončić nisu pripadnici Ustaškog pokreta, i ako se takvima lažno prikazuju, niti su to ikad bili, pa nisu niti nadležni određivati što je ustaški pozdrav.

–  Osim toga ZA DOM SPREMNI je moj poslovni brand, pa svatko tko ga koristi u pogrdnom smislu, čini mi štetu, naknadu koju ću  zatražiti u odgovarajućem sudskom postupku.    

–  Protiv svih koji budu podupirali Inicijativu Ognjena Krausa, reko lažnog Hebreja, pokrenut ću postupak za oduzimanjem državljanstva Republike Hrvatske. (Prilažem poveznicu imena i prezimena 28 generala Prve hrvatske Države sa tri (3) inicijala NDH koji su hrvatski Židovi a koje gosp. Ognjen Kraus iz dna srca (ako ga ima) i duše (ako ju ima) mrzi.”,  izvadci iz priopćenja predsjednika HUP dr.sc.Tomislava Draguna (tomislav.dragun@gmail.con, 22.06.2021.)

“ZA DOM SPREMNI!” VIŠE JE HRVATA POGINULO ZA HRVATSKU DRŽAVU NEGO IH JE DANAS ŽIVI

Da ne spominjemo (anti)fašističke osvrte u anti hrvatskim medijima, gdje su se natjecali jugonostalgičari, komunjare i patološki poremećeni ”građani” RH, koji  blate hrvatski narod i slave krvnika Tita i njegove partizansko-četničke odrede, kao da u Hrvatskoj vlada komunistički režim Kim Jong-un.

Srdžba rađa luđake

Nije teško uočiti srditost u čovjeku, jer njegovo ponašanje ima luđački izgled. Uzmimo primjera radi: Žarka Puhovskog, Miljenka Jergovića, Antu Tomića, Juricu Pavičića, Aleksandra  Stankovića, Vedranu Rudan, Inoslav Beškera, i da ih sve ne nabrajamo, jer se  razmnožavaju kao zečevi.

Izdvojit ću Antu Nobila najgoreg  gada među (anti)fašistima u RH. Ne zbog toga što je  bio  glavni tužitelj i zastupao optužnicu protiv dr. Andrije Artukovića, gdje se ”proslavio” na suđenju starom i bolesnom ministru NDH, kojem je, nakon izrečene smrtne kazne,  posprdno rekao: ”Artukoviću, nećeš više doživjeti svoju Nezavisnu Hrvatsku.” Artuković mu je proročanski odgovorio: ”Ja neću, ali ti sigurno hoćeš.”  Nobila  sam uzeo iz razloga što on ne propušta priliku da se uključi u antihrvatsku kampanju kada je riječ o hrvatskom znakovlju, posebice o pozdravu Za dom spremni. 

Nedavno je u programu na  N1 komentirao najavljenu izmjenu  Kaznenog zakona, kojim bi se zabranila upotreba ustaškog znakovlja i pokliča ZDS, te predložio da je ”Kazna od 10.000 eura dovoljna da se ustaše iskorijene.” Hrvatski Juda misli da se domoljublje može kupiti ili ucijeniti za masonske eure. Hrvati su umirali kao hrvatske ustaše i hrvatski branitelji uz poklič –  Za dom spremni!

Blaženi Alojzije Stepinac je ovjekovječio smisao i potrebu NDH na namještenom komunističkom sudu (11.10.1946.): ”Ja bih bio ništarija kad ne bih osjetio bilo hrvatskog naroda .”  Dakle, građani u Hrvatskoj, koji nisu Za dom spremni i ne osjećaju bilo hrvatskog naroda – stvarno su ništarija, odnosno neprijatelji. Takvima treba oduzeti Hrvatsko državljanstvo, jer mrze svoje sugrađane,  te istjerati iz Hrvatske preko istočne granice u njima voljenu državu, gdje će biti među svojima. Po ljudskim i Božjim zakonima Dopušteno je silu odbiti silom!/ Vim vi repellere licet! (Neander p. 96.) , Hrvatski rečeno: Na ljutu ranu ljutu travu!

Zaključna misao

”Hrvatska se nalazi u velikim problemima. I izvana i iznutra, kako je nekada govorio zločinac Josip Broz izmišljajući neprijatelje kako bi se što duže održao na vlasti. Mi ih danas ne moramo izmišljati kao što je do smrti 1980. činio opskurni Tito. Mi neprijatelje hrvatskog naroda i hrvatske države imamo i u vlasti i uz vlast. Imamo ih posvuda. Iz dana u dan sve su brojniji. I tu dolazimo do paradoksa, što se više  Hrvata iseljava to je sve više neprijatelja Hrvatske koji su zauzeli osnovne poluge vlasti u državi, od politike  preko medija, pa do tzv. civilnih i nevladinih udruga. Svi su oni toliko dobro uvježbani, istrenirani i kodirani da svaku pametnu zamisao prijašnje prohrvatske vlasti do godine 2000. uspješno i jako brzo unište ili pretvore u svoju korist. I materijalnu i ideološku. Takav je slučaj i sa obilježavanjem dana antifašističke borbe 22. lipnja 1991. godine.

Naime, ondašnja domoljubna hrvatska vlast na čelu s predsjednikom Franjom Tuđmanom lukavo je odredila 22. lipnja za  Dan antifašističke borbe, iako je znala da sisački partizani nisu digli onakav ustanak na dan napada Njemačke na Sovjetski savez, nego da je to bila kasnija  najobičnija partizansko-komunistička laž sa ciljem da zaboravimo da su Adolf Hitler i Josif Visarionovič Džugašvili Staljin do toga datuma bili saveznici koji su  istodobno  okupirali Poljsku i baltičke države.

Znaju to jako dobro i Milorad Pupovac, i Franjo Habulin, i Radimir Čačić, i Ognjen Kraus, i Zoran Milanović, i Andrej Plenković… Znaju, ali svake godine odlaze u Brezovicu  i iz te posavske šume odašilju otrovne strelice protiv  Hrvatske i Hrvata. Svaki od njih ima svoj interes. Radimir Čačić dolazi zato jer je njegov otac Milan iz Siska cijelo vrijeme postojanja druge Jugoslavije vjerno služio jugoslavenskoj komunističkoj totalitarnoj vlasti kao pravosudni aparatčik. Milorad Pupovac dolazi u Brezovicu iz čistih velikosrpsko-četničkih pobuda i dolazit će u tu šumu i vrijeđati sve Hrvate sve dotle dok ne budemo imali suverenističku vlast jer mu tamo nije mjesto. Ognjen Kraus dolazi iz prozaičnog razloga. Njegov otac Božidar bio je jugokomunistički tužitelji sudac i 1946. presudio je zagrebačkom nadbiskupu Alojziju Stepincu.  Zoran Milanović, iako je,  psihološki promatrano, klasičan panegirik i kolerik – što zanči da je nepredvidljiv – uvijek će biti na strani onih kojima je jugonastaligičarenja i posao i život. Kod Andreja Plenkovića je situacija nešto drugačija. Njegov svaki potez izlazi iz okvira hrvatske stvarnosti i hrvatskih granica. On ponajviše osluškuje kako će reagirati globalističko-masonska klika u Bruxellesu i sav svoj politički rad potvrđuje tome. Plenković nema ideologiju. On ima cilj i sve će izdati, prodati i uništiti samo da budu zadovoljni naredbodavci u Bruxellsu, Berlinu ili Parizu. Jednom riječju, Plenković je globalistički aparatčik. To potvrđuje i činjenica da je  stigao u Brezovicu iako je znao da će ga Milanović ponovno ismijati i učiniti ga nervoznim.

Sad dolazimo do jako opasnih poruka koje su  toga dana dolazile u javnost ne samo i brezovačke šume. Najprije je Plenković izrekao laži, ali i nekoliko opasnih poruka. Jako mu je bilo važno da na početku utvrdi da je ”nakon njemačke okupacije kvislinški režim uspostavio Ante Pavelić”. To nije istina. Uspostavljena i obnovljena je hrvatska država kao ostvarenje stoljetnih hrvatskih težnja. Onda je Plenković rekao da je nakon toga ”Hrvatska bila podijeljena, a dijelovi Dalmacije su bili pod Italijom”. I to je netočno. Nije Dalmacija bila pod Italijom, nego su kasnije južne hrvatske zemlje postale zona talijanskog utjecaja. I nakon toga, Plenković ničim izazvan kaže: ”Doneseni su rasni zakoni protiv Židova i Roma (a izostavio je Srbe!, op. p.). U takvim okolnostima je skupina od 70-ak osoba osnovala Prvi sisački odred”. I to mu nije trebalo. Ustvari, govori laži i iznosi lažne konstitucije koje su na tragu lažne  jugoslavenske odnosno velikosrpske historiografije, triju  memoranduma SANU-a i politike koju provodi njegov koalicijski partner Milorad Pupovac putem svije velikosrpsko-četničke partije SDS(S)-a. I nakon ovih nebuloza Plenković je bubnuo glupost i velikosrpsku laž: ”Partizani su postupno oslobodili dijelove Hrvatske  što je dovelo do ZAVNOH-a koji je kasnije omogućio raskidanje ugovora s Italijom i povratak Istre i Dalmacije u Hrvatsku”. Zavnoh je ništa, a laž je da je on nekakva prethodnica obnovljene  hrvatske državnosti  u razdoblju od 1991. do 1995. godine. Jer odluke na  Zavnohu donosili su partizani sa zločinačkom zvijezdom petokrakom na čelu, istom onom koju su imali agresorski srpski i crnogorski vojnici, kao i vojnici JNA od 1991. do 1995. godine. To je Plenkovićeva najobičnija revizija povijesti koja neće proći.” (Marijan Majstorivić, Uvodnik tjednika hrvatski-foku.hr, 25.06.2021.)

Ovo definicija kojom je Urednik hrvatskom-fokusu.hr gosp. Marijan Majstorović  odredio  sadržaj najbližeg pojma tako da se može prepoznati i razlikovati laži i istine iz brezovačke šume o ”Besmrtnom  partizanskom odredu” odnosno  partizansko-četničkom sustavu kojem pripada.

Uz mnoge apsurdnosti u RH, možda je najizrazitija da u Hrvatskoj nema radikalne mladeži, izuzev partizanske djece i homoseksualaca i navijača nogometnih klubova.  Gdje su hrvatski sinovi i kćeri koji bi se trebali spremati za preuzimanje vlasti, pa ako treba i – otimanje vlasti, jer je očito da je vlast u čvrstim rukama hrvatskih neprijatelja: komunista, jugonostalgičara, četnika i dvadeset dvije (22) nacionalne manjine.

D. Dijanović: Prešućeni novi velikosrpski nacrt za komadanje Republike Hrvatske

Kako je mogao proći u javnosti velikosrpski plan: Dalmacija kao samostalna država ”budnim čuvarima” (iz Brezovice) suvereniteta demokratske Republike Hrvatske, da nisu zatvorili granicu sa Srbijom i otjeraju srpskog veleposlanika, konzule i sve druge predstavnike iz Srbije u Hrvatskoj?  Plenković je optužio Poglavnika  NDH-a da je predao Dalmaciju Talijanima, a sada kad mu iz Beograda aršinima  mjere kolika i kakva  bi trebala bila Dalmacija kao samostalna država u Federalnoj Srbiji.  Ako Plenković-Pupovčeva vlada ne prekine državne odnose sa Srbijom, onda treba pozvati hrvatski narod da otjeraju Plenković-Pupovčevu vladu u Beograd.     

Slično se razmišlja i u SAD. Nedavno je (01.06.2021.) američki general Michael Flynn bio govornik na konferenciji u Dallasu, koja se zvala ”For God & Country Patriot Roundup”, gdje ga je netko upitao: ”Ja bih želio znati ono što se dogodilo u Myanmar (bivša Burma) može li se dogoditi ovdje?” Flenn je odgovorio: ” Ne bez razloga. Mislim, to bi se trebalo dogoditi ovdje.” 

Možda  se za ovu moju zabrinutost nalazim odgovor u pismu čiji sadržaj donosim u cijelosti: ”Poštovani gospodine Tomiću, s užitkom sam pročitao Vaš komentar (Možemo: Zagreb je naš Titovgrad”) koji je dobro napisan i vrlo ozbiljan jer ulazi u bit notornih problema za koje, u većini, za demokraciju nezreo i lako izmanipuliran hrvatski narod za sada ne  pronalazi rješenje. Ono što bi Vam onako usput i kolegijalno preporučio je da u svojim budućim komentarima u kojima izražavate svoje razočaranje, strah i skrb za spas hrvatske slobode i demokracije  pokušate biti malo više optimist. Povijesno iskustvo nas uči da mi nekako uvijek biramo mukotrpni put ali na kraju, uz Božju pomoć, ipak dođemo svome cilju.” (Željko D.)   

Šiljo: Duopol opstao, triopol nastao, Škoro asistirao, birači sve to omogućili

 

Rudi Tomić/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)