Izbornik Belgije se usudio reći ono što mnogi ne žele o Vatrenima pred Euro

Vrijeme:1 min, 6 sec

Stručno mišljenje izbornika najbolje reprezentacije svijeta.

Hrvatska i Belgija večeras igraju zadnju pripremnu utakmicu za  Euro 2020. Vatreni gostuju kod prve reprezentacije svijeta sedam dana do dvoboja Engleske i Hrvatske.

Utakmicu Belgije i Hrvatske gledajte uživo na Novoj TV i gol.hr-u od 20 sati.

To je dvoboj aktualnih viceprvaka svijeta i brončanih iz Rusije prije tri godine. Utakmicu je najavio izbornik Belgije Roberto Martinez.

”Protiv Hrvatske moramo pokazati napredak u odnosu na prošlu utakmicu. Grčka je bila neophodna zbog više stvari, ali sad idemo na potpuno drugačiju momčad. Hrvatska je jako konkurentna, bila je druga na Svjetskom prvenstvu, to nešto govori. Bit će to pravi test za nas”, rekao je Martinez i onda dao svoje stručno mišljenje o Vatrenima.

Martinez je uvjeren da je Hrvatska jača reprezentacija nego 2018. godine. Nakon Rusije neki su se umirovili, a došle su nove snage poput Vlašića, Livakovića, Petkovića, Ćalete – Cara, Bradarića, Gvardiola, Ivanušeca, Pašalića, Oršića…

”Mislim da je Hrvatska danas čak i jača nego u Rusiji! Ono što se promijenilo je način na koji ih protivnici gledaju. Sad svi na Hrvatsku gledaju kao na reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva pa je dojam drugačiji, ali ako ih detaljno analizirate, vidjet ćete da je momčad jača nego u Rusiji”, iskreno je rekao Martinez.

 

gol.hr/ https://gol.dnevnik.hr/Hrvatsko nebo

 

Odgovori