Zorica Vuković: Ako sol obljutavi…

Vrijeme:19 min, 20 sec

 

 

 

Doista je veliku pažnju pobudila objava biskupa Mate Uzinića predsjednika Vijeća HBK za život i obitelj na FB 17. svibnja 2021., u kojoj kaže: „Dragi prijatelji, potaknut komentarom na jednu od mojih nedavnih objava, uz današnji Međunarodni dan borbe protiv homofobije želim podsjetiti na poruku pobudnice ‘Amoris laetitia’, koja nam je ove godine ponovo predložena za razmišljanje i proučavanje, a koja nas u svezi s ovim pitanjem u br. 250 podsjeća da se ‘Crkva mora ugledati na Gospodina Isusa, koji ide u susret svakoj osobi, bez iznimke’… …dužni smo ‘svaku osobu, bez obzira na njezinu seksualnu orijentaciju, … poštivati u njezinu dostojanstvu i prihvaćati s poštovanjem, te … pomnjivo izbjegavati svaki znak diskriminacije, posebice bilo koji oblik agresije i nasilja’. Imamo također dužnost takvim osobama i njihovim obiteljima ‘zajamčiti obzirno pastoralno vodstvo tako da oni koji pokazuju homoseksualne sklonosti mogu dobiti pomoć koja im je potrebna kako bi u potpunosti razumjeli i ostvarili Božju volju u svom životu’. 

Žao mi je što još uvijek ima katolika koji se s ovim ne slažu. I osobito što ima onih koji misle da služe Kristu i Crkvi diskriminacijom, agresijom i nasiljem, uvredama i pogrdnim komentarima na račun homoseksualnih osoba. 

Od homoseksualnih osoba molim oproštenje što se zbog ovoga mogu i dalje osjećati odbačeni i od Crkve, ali i što oni i obitelji kojima pripadaju još uvijek u Crkvi, koja kao ‘obitelj obitelji’ treba biti obitelj za sve svoje članove, ne mogu dobiti ono obzirno pastoralno vodstvo koje im prema ‘Amoris laetitia’ treba biti zajamčeno.“

Ne znam kakve veze imaju dani, koje proglašava Katolička crkva kao važne datume, s homofobijom čiji je dan utemeljen u Parizu, a blagoslovio UN, nakon što je WHO 17. svibnja 1992. izbrisala sodomiju iz Međunarodne klasifikacije bolesti. Uostalom, svatko tko želi pastoralnu potporu može je naći među laicima, redovnicima ili svećenicima. Ali…ako želi… i ako želi poštivati šestu Božju zapovijed: Ne sagriješi bludno! 

U 1 Kor u 6. poglavlju sv. Pavao piše: „Tko bi se od vas u sporu s drugim usudio parničiti se pred nepravednima, a ne pred svetima? Ili zar ne znate da će sveti suditi svijet? Pa ako ćete vi suditi svijet, zar niste vrijedni suditi sitnice? Ne znate li da ćemo suditi anđele, kamo li ne ono svagdanje? A vi, kad imate sporove o svagdanjem, sucima postavljate one do kojih Crkva ništa ne drži! Vama na sramotu govorim. Tako? Zar nema među vama ni jednoga mudra koji bi mogao rasuditi među braćom? Nego brat se s bratom parniči, i to pred nevjernicima? Zapravo, već vam je to nedostatak što se parničite među sobom. Zašto radije ne trpite nepravdu? Zašto se radije ne pustite oplijeniti? Nego vi činite nepravdu i plijenite, i to braću. Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega. To evo, bijahu neki od vas, ali oprali ste se, ali posvetili ste se, ali opravdali ste se u imenu Gospodina našega Isusa Krista i u Duhu Boga našega.“ (1Kor 6, 1-11)

„Ne znate li da su tijela vaša udovi Kristovi? Hoću li dakle uzeti udove Kristove i učiniti ih udovima bludničinim? Nipošto! Ili zar ne znate: tko uz bludnicu prione, jedno je tijelo? Jer veli se: Bit će njih dvoje jedno tijelo. A tko prione uz Gospodina, jedan je duh. Bježite od bludnosti! Svaki grijeh koji učini čovjek, izvan tijela je, a bludnik griješi protiv svojega tijela. Ili zar ne znate? Tijelo vaše hram je Duha Svetoga koji je u vama, koga imate od Boga, te niste svoji. Jer kupljeni ste otkupninom. Proslavite dakle Boga u tijelu svojem! (1Kor 6, 15-20)

Za razliku od biskupa Uzinića, biskup Ivica Petanjak, predsjednik Odbora HBK za pastoral djelatnika u zdravstvu održao je sastanak s hrvatskim znanstvenicima o korona krizi 14. svibnja 2021.

Govorilo se o nepouzdanosti PCR-testa kojega je 23. siječnja 2020. u znanstvenom časopisu Eurosurveillance, Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti, dr. Christian Drosten s nekoliko kolega s Berlinskog virološkog instituta u bolnici Charité,  pod naslovom ‘Otkrivanje novog koronavirusa-2019 (2019-nCoV) RT-PCR-testom’ preporučio za detekciju virusa SARS-COV-2. Znakovito je da je PCR-protocol i prije proglašenja pandemije 11. ožujka najavljen kao test za otkrivanja koronavirusa-2019 širom svijeta. Test je naručila i financirala Zaklada Gates. Drostenova studija preporučila je maksimalni prag ciklusa pojačanja od 45 što je povećalo broj tzv. zaraženih.

Zatim se govorilo o lijekovima koji pomažu u liječenju bolesti Covid19, a koje je WHO odbacila…  

https://www.biskupijakrk.hr/druga-strana-koronakrize/?fbclid=IwAR2ppIF4LA904SqBgnM6wBpQ-eDXHsEMZR95amvb2izTUzZxDwkAIUveJZQ

„Američki kolege su izračunali da, ako se u svijetu prihvati prijedlog da se u dijagnostici SARS-CoV-2 broj Ct reducira na 30-35, broj osoba koje su danas pozitivne na prisutnost SARS-CoV-2 rapidno će se smanjiti,“ rekao je 28. listopada 2020. prof. dr. Dragan Primorac. „A Američki CDC je odlučio smanjiti broj ciklusa na samo 28, ali samo za cijepljene! No i to testiranje mora biti objektivno, a metodologije standardizirane. Uz testiranje, još je važnije ne stvarati paniku, javno izgovorena riječ treba biti temeljena na najnovijim znanstvenim podacima, u samoizolaciju treba staviti one koje je potrebno, a svim ostalima omogućiti da rade i žive normalno uz propisane mjere epidemiološke zaštite,“ dodao je Primorac i gle čuda, nakon ovih izjava, nestade iz medija.

Onda su postali pozitivni i neki cijepljeni sportaši npr. NY Yankeesa. Radi se o tisućama osoba i to manipulatori teško mogu objasniti, jer se ne uklapa u službenu priču o učinkovitosti cjepiva. Stoga su se dosjetili! Jednostavno su odlučili smanjiti broj PCR ciklusa kod cijepljenih – na 25, čime će dobiti puno manje pozitivnih rezultata i time ‘dokazati’ učinkovitost cjepiva. Genijalno!

Članci:

1,798 fully vaccinated people in Massachusetts have tested positive for COVID, state data shows  Apr 30, 2021; 

7 members of New York Yankees test positive for COVID-19 Thursday, May 13, 2021. 

Tim znanstvenika i liječnika, predvođenih prof. Draganom Primorcem iz Specijalne bolnice sv. Katarina, u suradnji sa znanstvenicima iz slovenskih biotehnoloških tvrtki Educell i Biobanka, objavio je u subotu 15. 5. 2021. prikaz uspješnog eksperimentalnog liječenja pacijenta oboljelog od teškog oblika covida19: „Eksperimentalno liječenje provedeno je u Kliničkom bolničkom centru Split, postupkom transplantacije alogenih (od imunosno neistovjetnog donora) mezenhimalnih matičnih stanica izdvojenih iz koštane srži zdravog donora, prvi je takav postupak primijenjen u Hrvatskoj,“ izvijestili su iz ureda prof. Primorca. Ovo su mainstream mediji prešutjeli.

Nažalost, ima puno slučajeva gdje osnovna agresivna znanstvena struja nadjačava one koji dolaze do drugih rezultata. Poznato je da su se mnogi ‘glasnogovornici’ zabrinuli što se mijenja klima, ali ne poduzimaju ništa da njihove korporacije ne zagađuju.

 B & S Research je tehnološka tvrtka na polju bioremedijacije (detoksikacije) iz Minnesote. Suosnivači Bill (1926. – 2016.) i Suzi Lashmett 1979. godine razvili su i testirali niz bioloških proizvoda koji su se pokazali učinkovitima u čišćenju otrovnog tla, kontaminirane vode i problema sa stočnim otpadom. Proizvodi tvrtke B&S Research koriste se za poboljšanje kvalitete tla učinkovitom obradom otrovnih, opasnih spojeva na mjestu onečišćenja. Otopina za bioremediaciju bila je učinkovita i za ugljikovodike, klorirane ugljikovodike, gnojiva, pesticide, poliklorirane bifenile…

Lashmett se protivio genetski modificiranim usjevima: „Ne mogu razumjeti zašto neka skupina koja ima puno novaca ne sponzorira tužbu protiv Monsanta.“ 

Na jednoj konferenciji  Biotehnološke udruge o GMO sudjelovao je Bill sa suprugom. Predavač iz Monsanta je predstavio plodove crvenih, svježih, zrelih rajčica, promjera oko 6 cm, hvaleći se da je jedna ubrana prije 7 dana, druga prije 30, treća prije 90, pa 120 i 150 dana. Govornik je zastao, ostavljajući prisutnima da se dive. A onda se digao, tada šezdesetogodišnji Bill Lashmett: „Ako rajčica nije istrunula ni nakon 150 dana od kada je ubrana, što je s njenim nutritivnim svojstvima?“ Govornik je dao znak dvojici mladića koji su prišli Billu i zamolili ga da izađe s njima iz dvorane. Dečki su mu objasnili: „Nas ne zanima hranjiva vrijednost. Zanima nas samo hoće li kućanica kupiti rajčicu i 180 dana nakon što je ubrana.“

Na konferencijskoj večeri Bill i Suzi su sjedili posve sami. „Ljudi bi prišli, pogledali bi nas i udaljili se. Pomislili biste da ste gubav.“

Nije on jedini ‘gubav’ u svijetu laži. Slično se dogodilo nuklearnom fizičaru i kozmologu dr. Robertu Vanceu Gentryu (1933. – 2020.), svjetski priznatom stručnjaku s područja radiokemije i geokemije. Sudionik je dvije katoličke međunarodne konferencije o Božjem Stvaranju, u Arlingtonu i Rimu. Otkrio je da su osnovne stijene naših kontinenata, tzv. predkambrijski graniti, stvorene za nekoliko minuta, a ne tijekom više milijuna godina postupnog nastajanja i hlađenja kako nas uči službena znanost. Uspio je to pronalaskom aureola Po – 218, koji ima poluvrijeme raspada 3 min i koji u dugovječnoj tekućoj stijeni, kako tvrde evolucionisti, ne bi ostavile trag. Zato su evolucionisti odabrali taktiku prešućivanja ovih zapanjujućih otkrića koja podupiru pouzdanost izvještaja o Božjem izravnom Stvaranju iz prvog poglavlja Knjige Postanka.

„Jer on reče – i sve postade, 

naredi – i sve se stvori.“ (Ps 33,9)

Otisak  polonija Po-218 pronađen je u granitnim stijenama od Amerike, Kanade, Europe, Rusije, Japana, do Madagaskara! Taj otisak se mogao pojaviti jedino u slučaju da su stijene otvrdnule gotovo trenutno.

Nakon javnog svjedočenja, Gentry je dobio otkaz u Oak Ridge Laboratoriju gdje je do tada radio, ali je nastavio u svom malom kućnom laboratoriju. Poručio je: „Znanost je, posebno u posljednjih nekoliko dekada, otkrila veliko mnoštvo dokaza koji do detalja potvrđuju autentičnost Biblije. Ta otkrića imaju veliku važnost za nas jer nas dodatno uvjeravaju u ispravnost Božjeg koncepta koji ukazuje da je pitanje morala pitanje sreće, zdravlja i života.“

Ušli smo u drugu godinu sučeljavanja s bolešću covid19, bez obrazloženja o njenom nastanku, liječenju ili smrtnosti. Prvo se najavljivalo o njenom životinjskom porijeklu, a onda su počela razmišljanja i ‘slučajnom’ bijegu virusa SARS-CoV-2, a u posljednje vrijeme sve više se govori o namjernom puštanju virusa iz laboratorija. Znanost u kolapsu. Nema zajedničke strategije, sukobljavanja mišljenja, rezultata liječenja… Samo stožeraško naklapanje o testiranima, zaraženima, onima na respiratorima, umrlima. I naravno onima koji su cijepljeni.

„Ako osoba ima leukemiju i umre, a ustanovi se da je bila COVID pozitivna, znači da je umrla od koronavirusa, a ne od leukemije,“ mrtva, hladna izjavila je u proljeće prošle godine dr. Alemka Markotić na HRT-u. 

O onima koji su umrli nakon cijepljenja – muk. No sve je više znanstvenih istraživanja koji će složiti kolaž o virusu.

Grupa znanstvenika u časopisu Science objavila je članak:  Istražite podrijetlo COVID-19

Science 14. svibnja 2021.: Sv. 372, izdanje 6543, str. 694 DOI: 10.1126 / science.abj0016 

Jesse D. Bloom Yujia Alina Chan, Ralph S. Baric, Pamela J. Bjorkman, Sarah Cobey, Benjamin E. Deverman, David N. Fisman, Ravindra Gupta, Akiko Iwasaki, Marc Lipsitch, Ruslan Medzhitov, Richard A. Neher, Rasmus Nielsen, Nick Patterson, Tim Stearns, Erik van Nimwegen, Michael Worobey, David A. Relman. 

Dana 30. prosinca 2019., Program praćenja novonastalih bolesti obavijestio je svijet o upali pluća nepoznatog uzroka u Wuhanu u Kini. Od tada su znanstvenici postigli izuzetan napredak u razumijevanju uzročnika, teškog akutnog respiratornog sindroma koronavirusa (SARS-CoV-2), njegovog prijenosa, patogeneze i ublažavanja cjepivima, terapeutima i nefarmaceutskim intervencijama. Ipak je potrebno još istraga kako bi se utvrdilo podrijetlo pandemije. Teorije slučajnog puštanja iz laboratorija i životinjskog porijekla i dalje su održive. Znanje o nastanku COVID-19 presudno je za informiranje globalnih strategija za ublažavanje rizika od budućih epidemija. 

U svibnju 2020. Svjetska zdravstvena skupština zatražila je da generalni direktor WHO usko surađuje s partnerima kako bi se utvrdilo porijetlo SARS-CoV-2. U studenom je objavljen projektni zadatak za zajedničko istraživanje Kine i WHO. 

Kineski tim prikupio je i sažeo informacije, podatke i uzorke za prvu fazu studije; ostatak tima nadovezao se na ovu analizu i ustvrdio da nije bilo nalaza koji jasno podupiru bilo prirodno ili životinjsko porijeklo, pa ga je označio ‘vjerojatnim do vrlo vjerojatnog’, a laboratorijski incident kao ‘krajnje nevjerojatnim’. No, ove dvije teorije nisu uravnoteženo razmatrane. Samo 4 od 313 stranica izvješća odnosile su se na mogućnost laboratorijske nesreće.  Generalni direktor WHO Tedros Ghebreyesus smatra da je nedovoljno dokaza o laboratorijskoj nesreći i ponudio je dodatne resurse za potpunu procjenu takve mogućnosti. 

https://science.sciencemag.org/content/372/6543/694.1

Stvar je jasna. Genetsko modificiranje virusa je moguće i prakticirano je u kineskom P4 laboratoriju. Postoji niz znanstvenih radova i patenata koji to dokazuju. Opće je poznato da države koriste razne dostupne mogućnosti kako bi širile svoj geopolitički utjecaj, pa je tako novinarka u videu prikazanom 19. 5. 2021. na Logično.com iznijela informaciju da je Narodnooslobodilačka vojska Kine još 2015. godine SARS-Co-V najavila kao „Novu eru genetskog oružja“. No, je li ovo samo još jedna od ‘teorija zavjere’?

Članak Ralpha Barica i Petera Daszaka, objavljen te iste 2015. u časopisu Nature, upozorava na nepromišljene i opasne eksperimente u laboratoriju u Wuhanu, gdje su ‘istraživači stvorili virus’, koji se ‘izuzetno dobro razvija u ljudskim stanicama’, i koji ‘nitko neće moći obuzdati ako pobjegne’. 

E, da je bilo otvorene rasprave, bi li ‘elita’ mogla provoditi svoje zločinačke planove?

U Vatikanu je održana Vatican Conference 2021, od 6. – 8. 5. 2021. na kojoj je 7. 5.  govorila  Chelsea Clinton, kćerka poznatih Clintona iz SAD, koja je medijski najviše pobudila pažnju. Oko kolebanja ‘cijepiti se ili ne’ rekla je da se moraju poduzeti globalni napori za suzbijanje objava na društvenim mrežama koje kritiziraju cjepiva protiv COVIDa-19. 

„Osobno čvrsto vjerujem da mora postojati intenzivnija, usmjerenija i koordiniranija globalna regulacija sadržaja na društveni mrežama,“ rekla je i dodala: „Znamo da je najpopularniji videozapis u cijeloj Latinskoj Americi u posljednjih tjedana onaj koji se protivi cijepljenju i ima na desetine milijuna pregleda. To je antiznanstveni članak koji je YouTube odbio ukloniti.“ Obrazložila je da je video napravljen u Sjedinjenim Državama i da se dijeli širom svijeta putem društvenih mreža. Njeni zahtjevi vlasnicima mreža da uklone takav materijal nisu urodili plodom, tvrdi Clinton: „Znamo – jer sam pokušala – da apeli rukovodstvima ovih tvrtki nisu urodili plodom, i zato nam je potrebna regulacija.“

Konferenciju je organiziralo Vatikansko Papinsko vijeća za kulturu, Zaklada Cure i Zaklada za znanost i vjeru. Okupila se vodeća svjetska mainstream elita:  liječnici, znanstvenici, vjerski vođe, etičari, kreatori politike, filantropi… Osim Clintonice tu je bio ‘vjerski vođa’ New Agea Deepak Chopra, Anthony Fauci – glavni covidaš USA-e, Francis Collins – voditelj projekta Human Genome, Jane Goodall – svjetski poznata konzervatorica i stručnjakinja za čimpanze,  zagovornica kontrole stanovništva koja je prošle godine rekla da bi se svjetska populacija trebala smanjiti na ono što je bila prije 500 godina. Tu je i David Feinberg voditelj Google-a, ali i Stéphane Bancela i Albert Bourlu, izvršne direktori farmaceutskih divova Moderne i Pfizera koji proizvode COVID-19 cjepiva testirana na linijama matičnih stanica abortiranih fetusa. U sastavu je i Henry Ji, izvršni direktor tvrtke Sorrento Therapeutics, koja istražuje serum koji ne koristi takve stanične linije u proizvodnji ili ispitivanju.

Moderatori rasprave bili su poznati novinari i medijski eksponirane ličnosti poput Katie Couric, dr. Sanjaya Gupte, dr. Mehmeta Oza i Robina Robertsa, a zaključak se odnosio na ulogu religije, vjere i duhovnosti, te međusobne interakcije uma, tijela i duše. Traže se područja sličnosti između humanističkih i prirodnih znanosti: „Naša je misija poboljšati ljudsko zdravlje i dobrobit poticanjem i promicanjem inovacija, novih partnerstava i unapređivanjem veće svijesti javnosti o snazi prevencije i pripravnosti. Istražit ćemo odnos između uma, tijela i duše i antropoloških i kulturnih dimenzija čovjekovog čovječanstva.“

Domaćini su bili: kardinal Gianfranco Ravasi – predsjednik Papinskog vijeće za kulturu; Robin L. Smith, dr. med osnivačica i predsjednica Zaklade Cure i Stem for Lifete potpredsjednica i direktorica Zaklade za znanost i vjeru (STOQ); monsinjor Tomasz Trafny – voditelj Odjela za znanost i vjeru, Papinskog vijeće za kulturu i glavni tajnik Zaklade za znanost i vjeru (STOQ); Renato Polettipredsjednik Zaklada za znanost i vjeru (STOQ) i predsjednik Zaklade za baštinu i kulturne i umjetničke aktivnosti Crkve. 

Sudionici su virtualno mogli komunicirati s papom Franjom.

U Hrvatskoj x-ti val je u silaznoj putanji, ljudi hrle na cijepljenje, a ministar Beroš 7. 5. 2021. poručuje onima koji se ne žele cijepiti da „o sankcijama ne razmišljamo. To će doći na tapetu kada vidimo kako ćemo odgovoriti na cijepljenje i koliko će u RH i svijetu biti situacija s time u vezi.“ On se usuđuje direktno reći da će sankcije za ljude koji se ne žele cijepiti ‘doći na tapetu’. 

Odvjetnik Mate Knezović mu je već 8. 5., na FB odgovorio:

Cijenjeni g. ministre Beroš! 

Izjavili ste da imate popis osoba koje se ne žele cijepiti. Budući da nisam upoznat jesam li na tom popisu ovim Vas izvješćujem da se ne želim cijepiti. Ujedno Vas molim da me, ukoliko već niste, stavite na popis tih čestitih ljudi.

Moj upit Vama je: temeljem kojeg zakona ste sastavili taj popis? 

Zahtijevam da me temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama (Nar. nov. 25/13. i 85/15), i u roku predviđenom tim zakonom, izvijestite:

  1. Temeljem kojeg zakona, te kada ste i na koji način sastavili popis ‘osoba koje se ne žele cijepiti’;
  2. Jesam li ja, Mate Knezović, OIB (…)na navedenom popisu;
  3. Iz kojih razloga ste sastavili navedeni popis.

Pozdrav Vama i sastavljačima popisa.“

Gospodin Knezović nije izvijestio je li mu ministar odgovorio, ali je zato glavni stožeraš  poručio kako će Hrvatska od početka lipnja koristiti ‘COVID putovnice’ koje će znatno olakšati putovanje turistima odluče li se posjetiti zemlju. Hrvati će svoju potvrdu moći preuzeti putem sustava e-Građani ili u uredu HZZO-a. 

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović otkrio je na sjednici Vlade 13. svibnja 2021. da je Hrvatska prva članica Europske Unije koja je uspješno obavila pilot-testiranje sustava digitalnih zelenih potvrda, tzv. covid – putovnica. Kontrolu na ulazu u svaki zatvoreni prostor zasad neće uvoditi, ali vladajući nam poručuju kako će one biti ‘česte i ozbiljne’, a ‘kazne rigorozne’. I reče Božinović: „Što se samih kontrola tiče, provodit će ih redari Civilne zaštite, Inspektorat i policija, a imat će uputu da postupaju rigorozno i neće dijeliti upozorenja, nego će propisivati kazne. Naravno, neće kraj svakog restorana ili kluba stajati inspektor, ali kontrole će biti česte i vrlo ozbiljne.

Počelo je, počelo!

Ali, ima i drugačijih stavova:

 

 

Vera Sharav, Židovka koja je preživjela holokaust, u razgovoru s dr. Reinerom Fuellmichom, dipl. iur., članom Njemačkog odbora za istragu COVID pandemije, 19. 3. 2021. ukazuje na sličnosti nacističkog režima i onoga što se događa danas.

 

 

Zašto toliko prisiljavanje na cijepljenje? Malo upućeniji znaju da je Klauss Schwab, onaj iz Davosa, još 10. siječnja 2016. u jednom intervjuu ustvrdio: „U početku ćemo čipove ugrađivati u našu odjeću. Tada možemo zamisliti da ćemo ih ugrađivati u naše mozgove ili u našu kožu. I na kraju, možda će postojati izravna komunikacija između našeg mozga i digitalnog svijeta. Ono što vidimo je vrsta spoja fizičkog, digitalnog i biološkog svijeta. Gotovo prirodna tehnika se produžuje u tijelo. …To je sluga koji uči s umjetnom inteligencijom, a to nije samo vaš pomoćnik za ručni rad već zaista može biti vaš intelektualni partner.“

Krešimir Mišak (9. 5. 2021.) smatra da se Svjetski gospodarski forum u Davosu kroz takozvani ‘veliki reset’ otvoreno promovira ideje transhumanizma: „Transhumanizam ima u svom cilju besmrtnost, ali kolektivnu besmrtnost, jer mi umiremo, a materijalistička paradigma nema odgovor na smrt. Religije su imale… Ali to su realna pitanja. Što se zbiva s našim ja kad umremo, nestaje li ono? Budući da oni to nemaju, morali su smisliti alternativnu besmrtnost. I to je taj kolektivistički entitet, gdje ti i ja umiremo u nekoj kutijici, ali čovječanstvo nastavlja živjeti…Transhumanizam je u biti religija materijalističke paradigme. Ekipa na Svjetskom ekonomskom forumu gradi Borga. Borg također ima neku svoju dobrobit, ali kao kolektiv, ne kao pojedinac. Oni su nam rekli da rade za dobrobit čovječanstva, a mi smo pomislili da rade za za nas kao pojedinca…”

Da sve ovo nije znanstvena fantastika pokazuje Konferencije o budućnosti Europe – vizija Hrvatske u Hrvatskom saboru, na koju je iz Bruxellesa 11. 5. doletjela Dubravka Šuica koja se u EU brine, navodno, o obitelji. Tako je ‘uspješna hrvatska priča’ i plan uključenja građana u razvoj Europe dobila i svog robota Peppera (biber?), koji je oduševio ‘kupača’. 

Svako razdoblje nosi svoje probleme i svoje križeve. Daleka kuga i tuberkuloza, pa španjolska gripa koja je harala od ožujka 1918. do ožujka 1920. i u Hrvatskoj usmrtila preko 100 tisuća ljudi, a u svijetu oko 100 milijuna! Kao i kuga bila ja izuzetno smrtonosna, a najviše je pogađala mlade ljude. Iz tadašnjih dokumenata vidljivo je da su u školskoj godini 1918./1919. u Hrvatskoj u dva navrata zatvarene škole, ograničen je bio javni prijevoz i zabranjena društvena okupljanja.

Onda su tu svjetski ratovi, ‘hladni’ ratovi i revolucije, nesvrstani, nuklearni i ini znanstveni eksperimenti, zelena revolucija. Pa polako izlaze i podatci o cijepljenjima i nuspojavama protiv covida19. Na zahtjev danskih građana, u skladu s člankom 11. Zakona o pristupu javnosti, Statens Serum Institute København, javno je objavio podatke: 2 000 umrlih od korone u godinu dana, 4 415 umrlih u roku 30 dana nakon cijepljenja.  Statens Serum Institut mora skrenuti pozornost na činjenicu da se smrtni slučajevi povezani s cijepljenjem definiraju osobu koja je umrla do 30 dana nakon cijepljenja.“ 

Tako i FDA (Američka Agencija za hranu i lijekove) izvještava da nisu službeno odobrena Modernina i Pfizerova mRNA genetska cjepiva. Dobili su odobrenje samo za hitnu upotrebu.

Fauci to potvrđuje. Devetnaest liječnika je upozorilo svijet na opasnosti. Od Astra-Zeneca cjepiva su odustale 24 državeJohnson & Johnson, ‘cjepivo s virusnim vektorom‘ koje je autorizirano ‘samo za hitnu uporabu‘ 27. veljače 2021., zaustavljeno je u nekoliko država zbog stvaranja krvnih ugrušaka kod cijepljenih. Nažalost, distribucija tog cjepiva se nastavila 10 dana nakon pauze. CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) potvrđuje da su Pfizer & Moderna cjepiva najsmrtonosnija od svih ‘cjepiva’. Sve se može provjeriti na internetu.

Pandemija korone treba nam poslužiti kao zvono na uzbunu i moralno preispitivanje ove čudne koalicije kineskih komunista, zapadne tehnokracije i filantropa. 

On će (Isus) sigurno doći i neće kasniti. Gospodine, komu da idemo?, je polazišna misao za homiliju mons. Gisueppea Zentia u katedrali u Veroni 28. veljače o. g.: „Ne možemo se spasiti ako negiramo objavljenu istinu. Ne možemo se spasiti ako negiramo jedinu i prvu objavljenu istinu da je Bog i Stvoritelj ne samo Svemira nego i svakog od nas s osobnom intervencijom u trenutku našeg zečeća. Stoga je Bog i Autor našeg genetskog koda i autor naše duše. Stoga umjetna promjena našeg genetskog koda putem vakcine predstavlja užasan odmetnički čin protiv Boga stvoritelja u kojem stvoreno biće ne prihvaća narav koju mu je odredio Bog, nego hoće postati biće svoje vlastite kreacije, po vlastitom ukusu, koje se sebi sviđa (tu pripada i sotonski gender projekt koji se primjenjuje od djetinjstva za kvarenje čovjeka). Stoga sv. Ivan apostol u knjizi Otkrivenja kaže da će Krist kad se ponovo vrati uništiti izopačene muškarce i žene koje zatekne jer nisu njegovi nego odmetnici po tijelu i umu. Po Kristu Isusu smo spašeni jer je Bog postao jedan od nas i zaslužio je spas za našu ljudsku rasu. Ako promijenimo ili dopustimo promjenu naše DNA koja je jedinstvena i neponovljiva više nismo ljudi nego transhumani, transrodni; dakle više nismo djeca Božja i stoga više ne možemo zadobiti spasenje Isusa Krista.“

 

Zorica Vuković/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)