Borna Sosa – niti srca, niti pameti

Vrijeme:55 sec

Sosa se usosio

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se sad oglasiti novinarski komentatori koji su podržavali odluku dojučerašnjeg hrvatskog reprezentativca Borne Sose u prelasku u Njemačku nogometnu reprezentaciju, nakon više od pedeset utakmica za mlađe uzraste.

Kako je na kraju ispalo, osim što je Borna Sosa teško moralno posrnuo, nije znao čitati ni pravilnike koji reguliraju mogućnosti prelaska iz jedne u drugu reprezentaciju.

Tehnički direktor Njemačke reprezentacije Oliver Bierhoff danas je izjavio za medije kako pravila ne omogućuju Sosi mijenjanje reprezentativne majice s 22 godine.

– Dobro smo analizirali čitavu situaciju, ali nažalost stvar nije pozitivna za nas. Nakon konzultacija s FIFA-om i naše želje da Borna postane član njemačkog nogometnog saveza, shvatili smo da za to postoje male šanse obzirom da je prije nekoliko mjeseci izmijenjen statut. Borna je zanimljiv igrač koji ima ogroman potencijal i to ne samo zbog toga što ove sezone igra sjajno. Mi mu želimo sve najbolje u nastavku karijeri.

Tako nakon Dalića, sada i njemački predstavnici Borni Sosi žele sve najbolje u nastavku karijere. Pa poželimo mu i mi.

hkv/https://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori