Dr. sc. Zlatko Begonja: Velikosrpski brutalni zločin vezan je uz politiku prije i poslije njega!

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

 

S obzirom na nastale okolnosti i trenutne medijske aktualnosti i podmetanja u svezi s povicima  povezanima sa zločinima u Borovu selu i tako nastalim reakcijama, koje su postale izričajni problem, mora se reći da te reakcije ne umanjuju brutalnost i zločinačke nakane velikosrpskog četničkog  brutalnog zločina. Takav zločin nije vezan – prestanimo biti naivni, ispričavam se: i medicinski bolesni! – uz Slobodana  Miloševića, već uz politiku koja je to slijedila prije i poslije njega.

Stoga u Republici Hrvatskoj treba napokon prevladati zakon činjenica, a ne zakon korisnosti i prizemnih ambicija što ih promoviraju politički licemjeri.

Velikosrpska i četnička agresija na RH bez roka trajanja jest zakon činjenica, a nikako dojma. Pritom želim kazati nešto što je neporecivo: sadašnjost će u budućnosti biti prošlost. A oni koji će istraživati takvu prošlost znat će pored ostaloga i ovo stanje prepoznati. Uzalud trenutne službene medijske manipulacije; one su lako prepoznatljive i ne odgovaraju činjenicama.  Problem potom slijedi kao logično upozorenje: svaki totalitarizam, pa tako i ovaj globalistički, ima vrijeme trajanja.  I onda kada se uruši, što je neminovnost, svi njegovi glavni protagonisti bit će njegovi glasni kritičari i skloni novim društvenim okolnostima. Ništa novo, već viđeno. Ali ruglo takve prati bez obzira na trenutne pokušaje (samo)opravdavanja.

 

Dr. sc. Zlatko Begonja/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)