PIRLO ODLAZI JEDAN OD NAJBOLJIH SVJETSKIH TRENERA PREUZIMA JUVENTUS? Ronaldo zbog njega neće ni pomisliti na odlazak iz Torina

Vrijeme:1 min, 20 sec

Aktualni trener Juventusa Andrea Pirlo trebao bi uskoro dobiti otkaz zbog slabih rezultata

Talijanski nogometni velikan (i još uvijek aktualni prvak) Juventus ovu sezonu neće pamtiti po dobrome.

U Ligi prvaka izbacio ih je u osmini finala portugalski Porto, a razočarali su i u Seriji A, u kojoj su nakon 33 odigrana kola tek četvrta momčad i samo nevjerojatnim raspletom će uspjeti obraniti titulu.

Zbog toga se njihov trener, legendarni Andrea Pirlo, nalazi pod žestokim udarom kritika i gotovo sigurno će dobiti otkaz nakon ove sezone.

Stoga je u talijanskim medijima već neko vrijeme glavno pitanje tko će Pirlov nasljednik na klupi Stare dame.

Tri glavna kandidata

Kao glavni favorit glasi bivši trener Juvea, koji ih je vodio do pet uzastopnih naslova prvaka, Massimilliano Allegri, koji je bez angažmana od 2019. godine kada je otišao baš iz Juvea.

Među ljudima koji bi mogli preuzeti Juve spominje se i ime slavnog talijana

Gennara Gattusa, a u četvrtak kako donosi La Repubblica, se pojavio novi kandidat – aktualni trener Real Madrida i bivši igrač Juventusa Zinedine Zidane.

Zidane je nedavno rekao kako u trenerskoj karijeri želi voditi Juventus i da gaji pozitivne emocije prema tom klubu.

“Italija je u mojem srcu. Proveo sam pet godina u Torinu i Juventus mi je jako važan. Budućnost u Juventusu? Za sada sam ovdje, ali vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekao je Zidane tada

.Ako se Zidane vrati u Juve, tamo bi mogao ponovno voditi svojeg bivšeg igrača Cristiana Ronalda, s kojim je sjajno surađivao u Realu i s kojim je osvojio čak tri Lige prvaka.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori