OPET SVAĐE U VRHU RH: Plenković odgovorio Milanoviću, nazvao ga iskompleksiranim, ljubomornim lažljivcem

0

 

 

Premijer Hrvatske Andrej Plenković, koji je jučer bio u posjetu Osječko-baranjskoj te Vukovarsko-srijemskoj županiji, dao je novu izjavu i iz Vinkovaca odgovorio predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću.

Milanović je ranije danas za Plenkovića rekao da je terminalno nesposoban, špijunčina, štetočina i da ga je doveo Milijan Brkić.

“Mislim da se Milanović ponaša kao iskompleksirani, ljubomorni lažljivac”, rekao je na početku.

Rekao je da nema nikakvih špijuna, nego da zna tko je trebao biti drugi kandidat, ali da se “taj ne želi uvlačiti u ovo što Milanović radi Đurđević”. Podsjetimo, Milanović je Plenkovića optužio za špijunažu, rekavši da je jedino tako mogao znati tko je bio njegov inicijalni kandidat za čelno mjesto Vrhovnog suda.

“Postoje ljudi koji bi od mene i većine dobili podršku u roku od pet minuta. Suprotno od ovoga što Milanović govori”, rekao je pa još jednom ponovio da je Milanović iskompleksirani lažljivac.

Na pitanje novinara je li njegova izjava bila signal da predloži tu drugu osobu odgovorio je: “Ne mogu biti jasniji. Ja govorim jasno i vrlo precizno što je bit. Mislim da vi to možete dobro interpretirati.”

Potom je nastavio: “Kakav je neradnik kao premijer bio, o tome se pričaju priče”

“Ovaj stil, drugi val takve komunikacije dolazi isključivo s njegove strane. Kad bude takvih napada, bit će i ovakvih odgovora. Da ne misli da će mene impresionirati. To neće ići. Kakav je neradnik kao premijer bio, o tome se pričaju priče”, rekao je Plenković.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara