TEŠKE OPTUŽBE Vlahović za Direktno: Zorane, nisi sam, uza sebe imaš Srbe koji ne podržavaju SDSS, neka se Pupovac izjasni…

Vrijeme:2 min, 27 sec

 

 

Čelnik SDSS-a Milorad Pupovac postao je najnovija je meta Facebook objava predsjednika Zorana Milanovića. Nakon što je objavio WhatsApp razgovor s Pupovcem, u kojem najavljuje USKOK-ovu istragu zbog “nemoralno stečenih nekretnina”, predsjednik se okomio i na političkog analitičara Žarka Puhovskog, te HDZ-ovog doajena Vladimira Šeksa. Predsjednikove izjave za portal Direktno komentirao je predsjednik Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj Nenad Vlahović.

“Na sjednici predsjedništva Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj uputili smo jednoglasnu podršku Zoranu Milanoviću da ustraje u naumu s kojim je započeo. To se odnosi na revidiranje pravosudnog sustava. U tome mu dajemo podršku jer će ovakvo pravosuđe uistinu uništiti temelje Hrvatske, koja je stvarana teškom mukom građana. Srpska zajednica daje podršku Milanoviću, a njegova tvrdnja da za njega glasa više Srba nego za Pupovca u potpunosti je točna. To je mišljenje i većine pripadnika srpske zajednice s kojom sam komunicirao.

Osuđujemo Milorada Pupovca, koji na kraju svojih 30 godina mandata nije stvorio zajednicu s više povratnika koji bi ga podržali. Prema tome, Milanović je itekako u pravu kada to kaže”, rekao je Vlahović.

 

Direktno.hr/https://direktno.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)