UŽIVO NA GOL.HR-u I NOVOJ TV, PRIJENOS SLOVENIJA – HRVATSKA: VATRENI OTVARAJU KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO 2022. PROTIV KEKA

Vrijeme:1 min, 44 sec
HRVATSKA OD 20:45 U SLOVENIJI POČINJE BORBU ZA PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U KATARU.

Emisija s analizama i gostima uoči utakmice počinje u srijedu već u 20 sati.

U dosad najluđem početku nekih kvalifikacija za veliko natjecanje hrvatska reprezentacija večeras od 20:45 kreće u bitku za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Vatrene očekuju čak tri kvalifikacijske utakmice u svega sedam dana, no raspored nam je donio protivnike zbog kojih će sve ovo biti lakše podnijeti.

Najteži ispit Hrvatska ima na startu ovog miniciklusa. Večeras Vatreni igraju protiv Slovenije, a potom dočekuju Cipar u subotu te Maltu sljedećeg utorka, oba puta na riječkoj Rujevici. Sve utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama kao i dosad možete gledati uživo u prijenosima na gol.hr-u i Novoj TV.

Bit će to dobra priprema za Euro koji nas čeka u lipnju, naročito gostovanje u Ljubljani kod momčadi Matjaža Keka. Vatreni će biti na velikom ispitu, mnogo težem nego protiv Cipra i Malte, gdje se očekuju sigurne pobjede na domaćem terenu.

U skupini su još Rusija i Slovačka, a samo prvo mjesto izravno vodi u Katar. Jasno je bi svih devet bodova iz prve tri utakmice bio idealan start, no izbornik Dalić je naglasio kako i sedam bodova nije loš početak.

Nova formacija zbog ozljede Petkovića

Daliću su za ovu akciju otpala dva igrača. Ante Rebić opet se ozlijedio uoči okupljanja, a posebnu je brigu Daliću zadala ozljeda Brune Petkovića.

“Poremetila me Petkovićeva ozljeda jer je ušao u pravu formu. Nedostajat će nam, nadam se da će se brzo oporaviti i pomoći Dinamu u Europskoj ligi. S njim je naša igra drugačija, morat ćemo nešto mijenjati”, rekao je izbornik.

To najvjerojatnije znači kako će Dalić promijeniti formaciju te zaigrati s jakom sredinom terena te Perišićem i Kramarićem u napadu. Brozović će zaigrati iza Modrića i Kovačića dok će Vlašić igrati iza dvojice napadača.

U prvih 11 trebao bi opet upasti Šime Vrsaljko nakon duge pauze.

Vjerojatni sastav Hrvatske:

Livaković – Vrsaljko, Lovren, Vida, Barišić – Brozović, Modrić, Kovačić, Vlašić – Perišić, Kramarić

 

https://hb.hteam.org/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)