Prve reakcije iz Sarajeva: Milanovića proglasiti nepoželjnom osobom

Vrijeme:1 min, 0 sec

“BIH NAJUSPJEŠNIJA U BORBI S EPIDEMIJOM”

Hrvatski predsjednik Milanović danas je izjavio kako je BiH najuspješnija u borbi s epidemijom jer “tamo niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi”. Iz Naše stranke kažu da je time uvrijedio sve građane te zemlje.

“A u najvećoj mjeri je uvrijedio žrtve pandemije, oboljele i preminule, kao i njihove obitelji. Bosna i Hercegovina na ovu njegovu izjavu mora odgovoriti složno i dostojanstveno i dati do znanja da nikad više neće biti poštapalica u Milanovićevim pokušajima da sarkazmom pokušava skrenuti pažnju s vlastitog nerada”, kazali su iz Naše stranke, prenosi Klix.ba.

Dodali su da je takvom izjavom pokazao apsolutni nedostatak diplomatskog umijeća, političke korektnosti, empatije ali i višak prepotencije, šovinizam te politički primitivizam kojim vlastitu veličinu nastoji steći ponižavanjem drugih.

“Najbolji odgovor koji Zoranu Milanoviću možemo dati jeste da ga proglasimo nepoželjnom osobom i da bar djelimično vratimo dostojanstvo našim građanima tako što ćemo pokazati da ne dopuštamo da ih svaki politički šoven ponižava kad mu se prohtije, a Milanović je to učinio već nekoliko puta”, poručili su iz Naše stranke.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori